3.03.2012

Ajuda a fer riure als infants de l'Hospital de Dia d'oncologia

info clownplanet.com


Ajuda a fer riure als infants de l'Hospital de Dia d'oncologiaAL MARÇ, MARATÓ PER LA VIDA


La Pallapupas Gelocatila, amb un infant de l'Hospital de Dia de Sant Joan de Déu.
Foto: Projecte Ecos. (www.projecteecos.com)


Quan vam començar l'aventura d'omplir de Pallapupas els hospitals catalans, ara fa 12 anys, ens movia una missió tant simple com alhora difícil d'aconseguir: fer riure els infants malalts. En tot aquest temps, hem vist que si hi ha un lloc on els nens més necessiten de la presència dels Pallapupas aquest és l'Hospital de Dia d'Oncologia. Un espai que els més petits associen a moments desagradables, sovint dolorosos, com poden ser les puncions o tractaments oncològics.

Veure com una parella de Pallapupas aconsegueix que un infant es deixi posar una injecció amb un somriure, com si es tractés de la punxada inesperada d'un mosquit entremaliat, és una de les principals satisfaccions dels que fem possible que hi hagin Pallapupas als nostres hospitals.

Ara, el difícil entorn econòmic, que tant ens afecta a tothom, posa en perill tot això. Però des de Pallapupas volem fer front a les retallades en l'àmbit de la salut amb el nostre esperit de sempre: nassos, somriures i optimisme. I en la nostra lluita no estem sols, i cada vegada més trobem el suport de gent extraordinària.

Aquest és el cas d'Enric Gómez, que el proper 5 d'abril correrà la Marató del Pol Nord, amb temperatures de més de 20 graus sota zero i una previsió de més de sis hores d'esforç límit, on el fred, fins i tot, pot congelar la pròpia suor. I ho farà per demostrar que davant l'adversitat només cal superar-se i creure en un mateix i en el que fa.

Un esperit que volem compartir des de Pallapupas, entitat a la qual Enric ha escollit com a beneficiària de la seva gesta.
L'Enric durà un nas vermell de Pallapupas al Pol Nord, durant l'últim quilòmetre de la marató. Paral·lelament nosaltres correm per tal que els Pallapupas puguin seguir visitant als infants de l'Hospital de Dia d'Oncologia. I volem demanar la teva ajuda per fer-ho possible.

Ara tu també pots correr una marató per la vida.PARTICIPA AQUÍ.

Moltes gràcies per la teva solidaritat.

Angie Rosales,
Fundadora de Pallapupas.