3.19.2012

convenció europea de malabaristes (ejc) 2012 a lubin, polonia

Estem contents i orgullosos d’informar que XXXV Convenció Europea de Malabarisme (EJC) 2012 es durà a terme a Lublin (Polònia).
La primera Convenció Europea de Malabaristes es va dur a terme el 1978. Des de llavors, passant d’una ciutat europea a una altra, s’ha convertit en una trobada anual i internacional de les persones que estan àmpliament interessats a fer jocs malabars, Nou Circ, teatre de carrer (tant professionals com amateurs). Però això no és tot! És el món original, màgic de les persones que estan actives, creatius, plens de passió i que tenen una actitud positiva al seu desenvolupament personal divertit envers ells mateixos i altres persones. Edat, professió, color de pell, creences polítiques o religioses no importen. És una reunió més enllà de les divisions – el seu principal objectiu és passar una bona estona junts, relaxar-se i fer alguna activitat constructiva.

Prop de 4.000 persones visitaran Lublin durant la EJC 2012. Malabaristes, artistes, monociclistes, mims i acròbates que arriben d’arreu del món. Que no només presentaran les seves habilitats, sinó també venen a aprendre dels altres i compartir els seus coneixements i habilitats amb actitud positiva cap al món i amb un somriure sincer.

Aquest lloc web (http://ejc2012.org/) proporciona informació sobre la idea i la història de la EJC, el lloc, el registre, el programa, la història del malabarisme a Polònia, els avantatges psico-físic de malabars i moltes altres coses interessants.

Et convidem a fer una ullada a la pàgina web i esperem veure’t en EJC 2012!

http://ejc2012.org/