3.07.2012

VERKAMI "amant de la creació".

Mding per a projectes creatius

ideas + microaportaciones = proyectos

Què és el crowdfunding

És una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. A verkami ens dirigim a creadors independents que busquen finançament per materialitzar les seves idees. El seu públic, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions.

Com l’entenem a verkami

Els creadors mantenen tots els drets sobre les seves obres, i ofereixen als mecenes que els ajuden a finançar els seus projectes recompenses en forma de creacions i productes exclusius, experiències úniques, edicions limitades, marxandatge, accés a descàrregues...

Per als creadors

 1. 1
  Tens una idea
 2. 2
  Publica el teu projecte a verkami en una pàgina com aquesta
 3. 3
  Tens 40 dies per donar a conèixer el teu projecte i recaptar el finançament necessari
 4. 4
  El projecte aconsegueix el finançament i els mecenes reben les seves recompenses

Per als mecenes

 1. 1
  T’agrada un projecte? Segueix-ne l’evolució a la seva pàgina
 2. 2
  Escull la teva recompensa i fes la teva aportació al projecte
 3. 3
  Si al cap de 40 dies el projecte aconsegueix el finançament, es fa el càrrec al teu compte
 4. 4
  El creador el du a terme i tu reps la teva recompensa

El model de finançament

Només els projectes que en el termini de 40 dies arribin com a mínim al 100% del seu objectiu de finançament rebran els diners aportats pels seus mecenes. En cas contrari, les quantitats que els mecenes s’han compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rep el finançament. verkami cobra pels seus serveis un 5% del que recapti el projecte i només en cas que aquest aconsegueixi el finançament.

Qui hi ha darrere de verkami

verkami neix a Mataró de la iniciativa privada d’un pare i dos fills: en Joan, l’Adrià i en Jonàs Sala, un biòleg, un historiador de l’art i un físic. Ens uneixen la passió per la creativitat, l’art i la investigació, i poder ajudar a fer realitat petites manifestacions d’allò que més estimem, és el que ens (com)mou. verkami és un neologisme en Esperanto que significa "amant de la creació".