4.07.2012

l‚Associació El Tren solidari

Bon dia,


Soc Cristina Ortega i com a una de les representants de l‚Associació El Tren solidari voldria demanar-vos collaboració per les pròximes jornades que s‚organitzaran el 16/17 de juny a Sant Boi del Llobregat.

El Tren solidari es una associació sense ànims de lucre, creada per treballadors/es de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, en benefici de l‚estudi per malalties minoritàries. L‚any passat vàrem realitzar la I Jornada Lúdic-Esportiva en benefici de la Fibrosis Quística on es va fer una recaptació de 3000•. Aquest any volem realitzar la II Jornada Lúdic-Esportiva en benefici del Síndrome d‚Ollier, i es per això que us demanem la vostra collaboració.

La Jornada Lúdica s‚adreça a totes les edats, per tant, busquem diversitat activitats d‚oci, ja siguin animació infantil i/o juvenil, espectacles de circ, malabars∑; i d‚altres com balls, tècniques orientals, arts marcials, ensinistrament caní, etc∑

A canvi de la vostra collaboració us podem oferir publicitat i divulgació mitjançant Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en estacions principals i en trens de les ambdues linies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia; i mitjançant l‚Ajuntament de Sant Boi als cartells d‚informació del poble i a les seves entitats, associacions i collegis. Encara restem a l‚espera de confirmació de més mitjans de divulgació pel nostre patrocinador RCD Espanyol i d‚altres, tant a prensa, radio o TV.

Per més informació podeu consultar la web www.eltrensolidari.org o contactar amb mí al mail kristh08@hotmail.com o al telèfon 654 91 35 88.


Agraïria, si creieu que podeu collaborar, una resposta ràpida per tal d‚enllestir els cartells publicitaris amb vostre logo.


Estic a la vostra disposició.


Atentament.


Cristina Ortega.

kristh08@hotmail.com

654 91 35 88