4.13.2012

XV FIRA DE TEATRE I ANIMACIÓ AL PARC DE SANT MARTÍ CONVOCATÒRIA 2012


XV FIRA DE TEATRE I ANIMACIÓ
AL PARC DE SANT MARTÍ


CONVOCATÒRIA 2012
Oberta fins al 31 de maig


www.mercateatre.com <http://www.mercateatre.com/>
Una vegada més la fira de teatre i animació al parc de Sant Martí –MERCATEATRE-, Estimulant la creació i l’exhibició de les arts de carrer es presenta com espai de relació i divertiment per a tot aquell que vulgui acostar-se a les noves propostes escèniques dins un espai obert ideal com és el Parc.


Bases generals


1. Hi poden participar tots els grups o companyies que treballen en diferents disciplines escèniques com teatre, dansa, circ, clown, mim, espectacles de foc, performance i música específicament de carrer. Totes les propostes es duran a terme a l’espai obert.

2. Les propostes hauran d’especificar el títol i el tipus d’espectacle, i hauran d’incloure un breu currículum dels participants (d’una pàgina), un vídeo o dossier amb fotografies i una fitxa d’inscripció que es pot sol·licitar per correu electrònic a mercateatre@gmail.com o bé descarregar a www.mercateatre.com <http://www.mercateatre.com>

3. La durada de les actuacions ha de ser de 20 minuts com a màxim.

4. Totes les propostes es lliuraran en un sobre tancat al centre cívic Sant Martí (c/ Selva de Mar, 215, 08020 Barcelona, tel. 932565760) o per correu electrònic (mercateatre@gmail.com).

5. El termini de presentació de les propostes finalitza el 31 de maig de 2012.

6. Cadascuna de les propostes seleccionades rebran 150 €. Les despeses i materials de les actuacions corren a càrrec dels participants.

7. Totes les propostes presentades en aquesta convocatòria rebran una resposta per correu electrònic a partir del 1 de juny de 2012. Les no seleccionades es podran recollir al centre cívic a partir d’aquesta data.

8. Les propostes seleccionades es presentaran a la 15a Fira de Teatre i Animació al Parc de Sant Martí MERCATEATRE, que se celebrarà el dissabte 14 de juliol de 2012 de 22 a 2 h, dins del Parc de Sant Martí.

9. L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material escollit per fer la difusió del centre o del projecte (mitjans de comunicació, cartells, web, etc.).


10. El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació de les bases i la conformitat en la decisió de l’organització.