6.14.2012


Els professors i alumnes de circ interpreten «Plaers» diumenge

La Sala Sant Domènec acull l'espectacle de circ diumenge. Foto: Marta GC
"Els petits plaers del dia a dia són molts i gratuïts, i sovint arriben sense buscar-los. Per gaudir-ne només cal saber veure'ls quan passen. Us convidem a gaudir d'aquest viatge de plaers!". D'aquesta manera es presenta, l'espectacle "Plaers" que anirà càrrec dels professors i alumnes de l'Aula de Circ de Manresa, i que es podrà veure aquest diumenge 17 de juny a les 20h a l'Espai Sant Domènec de Manresa -sobre el teatre Conservatori-.

A l'espectacle, organitzat pel col·lectiu "La Crica", no hi faltarà de res: teles, malabars, aeris... i molts quilos de força, bones dosis d'habilitat, cullerades de comicitat ben equilibrades i uns pessics de risc.

El gener de 2010 es va organitzar el primer "Cabaret de circ", vinculat a l'increment de la pràctica i la difusió d'aquest gènere artístic a la ciutat de Manresa. I aquesta vegada es repeteix la iniciativa, que té voluntat de continuïtat.

Per altre banda, estan a la venda les entrades de l'espectacle "Gala de Circ" que es podrà veure el dijous 23 d'agost durant la Festa Major. En aquest, el col·lectiu "La Crica" un any més ens oferirà una bona combinació d'acrobàcies, clowns, teles, trapezi,... a la sala gran del Teatre Kursaal, a càrrec de Fernando Pose (pilotes de rebot + transformisme), Maria Villate (contorsió amb ombres xines), Los 2 Play (quadre coreà + número de mà a mà) + duo Amada i Joan Ramon, entre d'altres.

El preu és de 6 euros. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet ( www.kursaal.cat ).