6.25.2012


Notícies» Versió per imprimir
» Enviar a un amic/ga
Més teatre familiar aquest estiu, al MINI BCN
publicat el 25/06/2012 a les 08:00 h. Letícia Castellsaguer
Per segon any consecutiu els espais privats de teatre infantil i familiar sumen esforços per oferir una programació conjunta, la del festival MINI BCN. Enguany el festival suma quatre noves sales fins a arribar a la desena d'espais que, del 30 de juny al 8 de juliol, oferiran una mostra variada de la producció autòctona.
Titelles, màgia, circ, teatre musical o espectacles de bombolles. L'oferta del festival MINI BCN de teatre infantil i familiar és d'allò més diversa, però no deixa de ser un reflex del que durant tot l'any presenten les sales especialitzades en aquest tipus de públic.
L'any passat els teatres privats amb programació infantil van sumar esforços per donar a llum el MINI BCN, un festival que busca omplir un buit cultural, donar a conèixer la producció catalana i alhora difondre els espais amb programació per a famílies.
"Oferim una programació 100% urbana i d'estiu per a les famílies que no marxen de vacances i que necessiten fer coses", explica Jordi Andújar, un dels organitzadors del festival.
Deu espais per divertir-se en família
En aquesta segona edició quatre espais més se sumen al MINI BCN i en total són deu els teatres que formen part d'aquesta iniciativa: l'Almeria Teatre, elTantarantana Teatre, la Sala Atrium, l'espai-sala Porta 4el Jove Teatre Regina, el Poble Espanyol, el Guasch TeatreLa Puntual, els Lluïsos Teatre i el Teatre Poliorama.
La programació del festival és fidel a la línia de cada espai, ja que es vol aconseguir la fluctuació de públics. "A les sales no es fa por compartir els públics", diu Andújar.
En total es programen tretze espectacles, repartits entre els dos caps de setmana del 30 de juny al 8 de juliol.
Hi trobareu les bicis nanes i la roda amb motor de Karoli, l'espectacle de titelles i papiroflèxia, Els papers d'en Papitu, o les coreografies amb bombolles d'Efímeres meravelles.
També hi haurà lloc de veure en escena, ja sigui amb actors o titelles, contes clàssics com La bella dorment,La rateta presumida o Pinotxo, entre altres espectacles.
Al MINI, per molt poc
Com en la primera edició, durant aquest mes de juny un cotxe mini antic de color taronja recorrerà els carrers de la ciutat per promocionar el festival. Els qui aconsegueixin fotografiar-lo i ho pengin al Facebook o al Twitter del MINI BCN tindran premis i descomptes.
També a través de la Fundació Barcelona Comerç, les botigues de la ciutat repartiran uns deu mil talonaris amb descomptes perquè anar al MINI BCN costi molt poc.
 
 Més informació:
» Web del Festival MINI BCN [+]