7.08.2012

4a edició del Come and See Diversos espais de Barcelona De l'11 al 13 de juliol de 2012


4a edició del Come and See

 

Notícia de teatre i arts escèniques

 
 
Imatge de la companyia Per Poc
Imatge de la companyia Per Poc 
 

4a edició del Come and See

Diversos espais de Barcelona
De l'11 al 13 de juliol de 2012
El Come&See és un mercat d’arts escèniques que té com a principal objectiu servir d’aparador de les produccions que s’estan fent a Catalunya per poder-les exportar.
Una de les novetats d’enguany és que la fira trasllada els seus showcases del Teatre Nacional de Catalunya a on s’havia fet en les tres edicions anteriors, a cinc de les fàbriques de creació que té la ciutat, per tal de donar-les a conèixer als professionals internacionals que visitaran Barcelona durant aquests tres dies. Cada fàbrica acollirà una disciplina. Així doncs , la Fabra i Coats acollirà els showcases de teatre per a tots els públics; el Graner, els de dansa; la Central de Circ, els de circ; la Nau Ivanow, els de teatre, i a l’Antic Teatre s’hi ha programat els espectacles de nous llenguatges. El darrer espai del Come&See serà la carpa HUB que el Grec 2012 ha instal·lat a la plaça Margarida Xirgu i on el Come&See farà els actes d’inauguració i cloenda. La carpa HUB també acollirà una taula de coproduccions per als programadors internacionals assistents organitzada pel Grec 2012 Festival de Barcelona.
El Come&See ha programat un total de 29 showcases i 21 presentacions de projectes. Els showcases són tastets de 20 minuts dels espectacles que es presenten i que permeten als programadors internacionals veure multitud de propostes. Per la seva banda, les presentacions de projectes que tenen una durada de 8 minuts són exposicions orals dels projectes escènics.
A més de les propostes escèniques que es presenten –ja sigui en forma de showcase o de presentació de projecte-, també hi haurà tres companyies que dinamitzaran cadascun dels dies que duri el mercat. Són Las Polis, L’Always Drinking Band i De Jabugo. Per la seva banda, La Cubana oferirà una benvinguda del Come&See al Tivoli a on hi estan representant Campanades de Boda i Teatro de los Sentidos que obrirà la seva seu –El Polvorí- per presentar la seva laberíntica proposta escènica.