7.06.2012

APCC

El Grec 2012 obre les portes als cabarets de circ

Els divendres 13, 20 i 27 de juliol el Hub acollirà tres combinats de circ, creats especialment pel GREC i en sessió golfa
Tres combinats de circ, creats especialment per a l’ocasió, formen part de la programació del GREC Festival de Barcelona. Sota el nom ‘Cabarets de Circ’, el festival presenta tres espectacles ben diferents que mostren el millor circ que es cou a Catalunya, en porcions petites i en sessió golfa.
Els cabarets es podran veure les nits dels divendres 13, 20 i 27 de juliol [23h30] al Hub de la Plaça Margarida Xirgu i hi participaran un total de 25 artistes, acompanyats per una orquestrina i sota la direcció artística de David Gol. Tres oportunitats irrepetibles per deixar-se seduir per tot un univers de circ, on els artistes reuniran tècniques i habilitats sorprenents, humor i música per presentar un combinat únic cada nit.
Produïts pel Festival Grec 2012, els Cabarets de Circ són una idea original de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), Premi Nacional de Circ 2009 (CoNCA)
Cabaret de Circ del 13 de juliol
Presentat per Joan Arqué 
Cabaret de Circ del 20 de juliol
Maximiliano Stia serà l’encarregat de conduir el segon dels combinats del GREC. 
Cabaret de Circ del 27 de juliol
Miner Montell presenta el darrer dels combinats de circ del GREC.