7.12.2012

durant aquests darrers mesos, la regidoria de Cultura assegura que ha mantingut converses constants amb la Generalitat de Catalunya JA JA JA JA


Punt i final a la Vela de Vilanova

Ja ha començat el desmuntatge del centre de creació del circ mentre s'espera la resolució de la Generalitat sobre el seu futur

Ja ha començat el desmuntatge de La Vela, Centre de Residència i Creació de Circ que es va instal·lar a la Masia Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. La decisió posa un punt i final a un projecte que encara no té garantit el seu futur.

VD | Els professionals del circ surten en defensa de La Vela
Segons fonts municipals, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'ha cregut oportú retirar-la de la Masia en Cabanyes per tal de preservar-la mentre no es defineixi el seu destí final, una solució que ha de donar la Generalitat.

El govern de Vilanova va informar en el seu moment que la difícil situació econòmica de l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya 'ha fet impossible poder mantenir i potenciar el projecte del Centre de Residència i Creació de Circ "La Vela" de Vilanova i la Geltrú': "Ambdues institucions van acordar que aquesta infraestructura se cediria al món del circ, iniciant un procés de recollida de projectes susceptibles de poder-la utilitzar".
En aquest sentit, i durant aquests darrers mesos, la regidoria de Cultura assegura que ha mantingut converses constants amb la Generalitat de Catalunya per trobar una nova ciutat que pugui acollir la instal·lació i donar-li, així, continuïtat al projecte.