7.17.2012


El Ple de Riure recupera la vela de circ

Cartell: Ple de Riure 2012
Aquest dimarts 17 de juliol comença el Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure 2012. Com és habitual, el Mercat Municipal i el mercat ambulant setmanal seran els primers escenaris del Festival Internacional de Teatre Còmic. La banda del Festival d’aquesta edició, la formació musical catalana The Brassville Walkers, serà l’encarregada de la inauguració, fent ballar i difonent, amb la seva cercavila, l’esperit del Festival entre la població del Masnou. La cercavila passarà pel carrer d’Itàlia, l’avinguda de Pau Casals, el carrer de Josep Pujadas Truch, el passeig de Romà Fabra i l’interior del Mercat Municipal.
La novetat principal d’aquesta setezena edició és que es recupera un dels emblemes més destacats del Festival, la vela de circ, però de mides mésreduïdes a causa de les restriccions econòmiques. Per tant, el Festival torna, després del parèntesi de l’any passat i amb més austeritat, al que ha estat el seu marc habitual durant la seva història: la platja.
Organitzat per l’Ajuntament del Masnou amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i sota la direcció artística de la companyia masnovina Chapertons Còmic Teatre, el Ple de Riure continua apostant pel teatre humorístic i el circ de qualitat, amb una combinació de companyies de prestigi i renom amb altres propostes que encara intenten accedir a un públic més ampli. La platja, amb la vela, i les places del Masnou seran els escenaris de les nombroses propostes del Fest