7.18.2012

Final d’etapa al diari El Punt MARCEL BARRERA


Marcel | dimarts, 17 de juliol de 2012 | 17:06h
Després de 15 anys publicant articles al diari El Punt --entre el 1997 i el 2009 com a redactor i, posteriorment, entre els anys 2009 i el 2012 com a col·laborador especialitzat en circ a la secció de Cultura--, és hora d’anunciar un final d’etapa. Les dues cròniques del Festival Internacional de Circ Castell de Figueres, publicades els dies 4 i 5 de març, han estat les meves últimes col·laboracions.
Enrera queden cròniques, entrevistes, reportatges i crítiques d’espectacles publicades a El Punt Comarques Barcelonines, El Punt Comarques Gironines, la revista Presència i, des del 31 de juliol del 2011, a El Punt Avui. 

El meu primer article al diari com a crític de circ va ser el 1998. Després he anat seguint l’actualitat circense, des de les polèmiques de l’Ajuntament de Barcelona amb els circs per les prohibicions dels espectacles amb animals fins a l’aprovació del primer pla integral i el renaixement del circ a Catalunya.
A partir d’ara m’incorporo com a cap de redacció a la revista de circ Zirkòlika, on he col·laborat des del primer número, i potenciaré el meu bloc de circ, així com la presència del circ a les xarxes socials.