7.02.2012

Carpes del Circ cric al Montseny


El Circ Cric no tornarà a sortir de gira

El circ de Tortell Poltrona tanca la gira d''Els racons de la memòria' dins el festival Grec i anuncia que no en tornaran fer, farts dels impediments administratius municipals
El Festival Circ Cric al Montseny El Festival Circ Cric al Montseny
El Festival Grec tindrà l'honor de ser l'última cita on haurà actuat el Circ Cric del Tortell Poltrona fora de Sant Esteve de Palautordera, on han creat la seva seu estable. La companyia, tipa dels impediments administratius per poder sortir de gira amb la carpa, ha decidit plegar veles i deixar de fer gira amb el circ. Podran actuar en teatres (de fet, Tortell Poltrona actuarà al Teatre Lliure la temporada que ve amb 'Grimègies') i se'ls podrà veure a la seva carpa estable, però no se'ls podrà veure a Sant Cugat, Solsona, Fraga i Vic, per exemple.
La llista de problemes amb els que s'han trobat són innombrables (impossibilitat de tenir corrent, exigències de tenir seguretat constant, revisions d'última hora, problemes amb la publicitat, etc). "Hem demostrat que és possible que hi hagi un circ de gira, però ara que ho faci un altre", ha dit Jaume Mateu, àlies Tortell Poltrona. El Circ Cric commemora 30 anys a la carretera i han decidit fer un punt i a part. "S'acaba el calvari de les gires", ha sentenciat la Senyoretat Titat.
Al Grec, hi actuaran en carpa amb 'Els racons de la memòria', una antològica de números de Poltrona i el Circ Cric, que es podrà veure del 4 al 8 de juliol i de l'11 al 15 de juliol. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Siempré llorando , 30.000 Euros 2012 para material Generalitat de cataluña
bolos de cultura en gira 2012 Generalitat de cataluña
en el festival Grec 2012 mas bolos Ayuntamiento
del ministerio de cultura 2012 , 25.000 y mas Ministerio de España
para su festival 35.000 2012 Generalitat de Cataluña
para el espectáculo La Muerté Reus subvenciona Generalitat de Cataluña
y así durante los últimos 25 años