7.18.2012http://xusvdba.blogspot.com.es/2012/07/el-circ-continua.html


Què pensàveu que anava a ocórrer estimats votants del PP? Que anava a vindre la santíssima trinitat i el senyor totpoderós, i ens procurarien la salvació eterna? Doncs no, i el temps ens ha donat la raó a tots aquells que no els votarem. Un període de temps molt curt, però molt intens, ple d’enganys i d’accions que haurien de desacreditar la confiança plena en un govern.

He de dir coses que estic cansat de dir, i que la gent com jo està farta d’escoltar. Som titelles, pilotetes de goma, animalets, i ells titellaires, malabaristes, domadors, actors. Som part d’un circ, un espectacle ple de mentides i aberracions. Si vols pots passar, ací hi ha lloc per a tothom, doncs no seràs mal rebut si alguna cosa de profit et poden traure. Coneixen les nostres debilitats, al cap i a la fi som humans, tenim vicis, i ells ho saben. El medicamentazo va ser comunicat el dia de la final de l’eurocopa. Quants es queixaren? No... tots cara al televisor, cervesa en mà, plat de braves, amics, mirant el cul de la cambrera i... exacte, ho sabien, maleïts siguen! La terreta se’ns cremava. Crec que els que debò l’estimem mai havíem estat tan enganxats a les xarxes socials. Alguns amics i coneguts estaven patint directament els incendis, i veure les imatges m’entristia profundament. Dos anys sense netejar els boscos, reduint cada vegada més els diners contra la prevenció d’incendis. El País Valencià en flames, i on estava el nostre estimat President? En la final de l’eurocopa. Sí, València en flames i ell gaudint tranquil·lament d’un partit de futbol, Martini en mà, plat de caviar, amics lladres i corruptes, mirant el cul de la Merkel i... sí, això li agrada, si s’incendia Catalunya no pensarà  perdre’s els Jocs Olímpics, això sí que no.

Més IVA, més merda. Els bancs reben ajuda ràpidament, però nosaltres hem d’estar ràpids per pagar, no per a rebre ajuda. Si ets un bigfish de la banca i dels negocis no has de preocupar-te: et pagaran una quantitat que no cobraria ni un treballador honrat treballant cent anys, i encara et semblarà poc. Si ets un treballador comú, hauràs de suportar, de callar i tragar. No guanyes res, però no tens altra cosa, cap lloc o anar, i una família que alimentar. Haurem de menjar llum i beure aigua, però no sé per quant de temps, potser siga un luxe d’ací uns mesos. Curiós, llegir que tots els espectacles passen del 8 al 21% d’ IVA, tots excepte els bous. Què tenen els bous que no tinga la música, el teatre, la dansa? A Valladolid suprimeixen les classes superiors de música al conservatoris i decideixen finançar un espectacle taurí per 180.000. L’alcalde troba que els bous són més importants que la formació acadèmica i musical de la seua gent.
València continua essent Blavència, capital del país de les mentides i la corrupció.

 Ara ens canvien el dia de la celebració de la nostra diada i de Sant Josep amb l’excusa d’estalviar. Res de sentit, i nosaltres sense poder fer res mentre la nostra identitat s’enfonsa en l’oblit. El circ continua..

Estudiant de Filologia Catalana a la Universitat de València. Amant de l’esport i la lectura. Ara, amb certes inquietuds d’àmbit polític, i amb ganes d’escriure sobre els temes que més m’interessen em dispose a obrir aquest blogger.