7.18.2012


Rock acrobàtic, cercavila i circ en la Nit sense paraules de la MassanaImprimeix
La Massana Cultura
Escrit per Redacció / Foto: C. la Massana   
Dimarts 17, Juliol de 2012 10:44
La Massana torna a organitzar una Nit sense paraules, “una proposta per arribar a tots els públics a través del llenguatge artístic no verbal”, ha explicat la consellera de Cultura, Jael Pozo. “Hem combinat tres espectacles visuals i divertits per a tota la família”, ha afegit Pozo. La vetllada inclou tres xous consecutius: rock acrobàtic, una cercavila amb molt d’humor i teatre circ. Els espectacles tindran lloc dijous 19 a la nit en tres espais a l’aire lliure de la Massana.
La Nit sense paraules començarà a les 21.45, a la plaça de les Fontetes, amb el rock acrobàtic de la companyia Flic Flac. Els campions d’Europa de la modalitat de ball presentaran un espectacle de dansa aèria en què demostraran la seva habilitat amb les acrobàcies, fent cabrioles impossibles a l’aire.
A continuació, a les 22.15, un peculiar grup d’escocesos perduts per la Massana, The Mckensys Cland Band, convidaran el públic a desplaçar-se fins al Prat del Colat. Durant la rua, els personatges, amb la gaita i les faldilles típiques escoceses, mostraran la seva cultura i el seu folklore amb molt d’humor.
La nit s’acabarà al Prat del Colat amb l’espectacle de Superkaroli, l’home bicicleta. L’artista transmetrà la seva passió pels artefactes de dues rodes.