9.27.2012

A l'octubre arriba a Barcelona l'autèntic cabaret de París: 'Le Crazy Horse',Forever Crazy
A l'octubre arriba a Barcelona l'autèntic cabaret de París: 'Le Crazy Horse', amb el seu nou espectacle, a l'Artèria Paral·lel!


I
nspirat per l'inesgotable tema de la feminitat, Forever Crazy consisteix en una sèrie d'exquisits quadres visuals i estètics presentats per un elenc multicultural format per deu impressionants ballarines, amb formació en dansa clàssica, que cada nit duen la sensualitat femenina a la seva màxima expressió sobre els millors escenaris del món.
F
orever Crazy va ser concebut com un tribut a Alain Bernardin, el fundador de Le Crazy Horse, preservant l'herència artística del mític cabaret parisenc i afegint un toc de modernitat, humor i sofisticació.
L'espectacle consisteix en diversos actes coreografiats, que combinen els llegendaris "clàssics" amb creacions originals del reconegut coreógrafo francès Phillipe Decouflé. El show, de 90 minuts de durada, es troba en la fina línia entre l'entreteniment i l'art, i es presenta a si mateix com un calidoscòpi únic de bellesa, gràcia, passió i precisió.
Nooka Karamel, Diva Novita, Baby Light¿ són sol alguns dels mítics noms de les ballarines que
.