9.25.2012


< inici

Què és?

Apropa Cultura és el programa socioeducatiu dels principals equipaments culturals adreçat als usuaris dels centres i serveis socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social.
Una experiència d’inclusió accedint a la millor programació de música, teatre i dansa, compartint butaca amb el públic habitual de l’espectacle.
Apropa Cultura vol ser una finestra única de reserves d’espectacles culturals pel sector social, per facilitar la tasca dels educadors socials al moment de fer la tria, selecció, reserva d’espectacles i preparació de la sortida.
Apropa Cultura treballa per oferir un servei de qualitat a partir de: l’assessorament en la tria d’espectacles, la reserva de localitats de primer nivell i fàcil accés per als usuaris, una acomodació personalitzada si és necessària, sessions informatives sobre la programació trimestral, material de preparació i atenció personalitzada per a resoldre totes aquelles preguntes, necessitats o assessorament que es requereixi.  Tot per a assolir que la sortida sigui una experiència completa.