9.04.2012

El Clavé de Tordera presenta la programació de tardor
Aquest dilluns ha començat la venda d’entrades
2012-09-04, Redacció/
La sarsuela Cançó d’amor i de guerra, l’espectacle familiar Papallones de la companyia italiana TPO i dues estrenes de teatre i circ són els plats forts de la programació estable del Teatre Clavé per al darrer trimestre del 2012. Al llarg de la temporada 2011-2012 van passar pel Clavé 4.500 persones, un miler més que la temporada anterior. El cicle de Teatre i Dansa amb un 59% d’ocupació, i el Cicle familiar amb un 51%, són els que van tenir més acceptació.

Per primer cop després de més d’una dècada de programació estable, la Sala Gran del Teatre Clavé acollirà una sarsuela. Es tracta de Cançó d’amor i de guerra (7 d’octubre), una opereta ambientada als convulsos anys de la Revolució Francesa que la companyia +Sarsuela porta a l’escenari amb orquestra i cor en directe.

A més, el Cicle de teatre incorpora una altra novetat: l’estrena d’Els convidats (16 i 18 de novembre) una obra de text del torderenc Roger Simeon que enfronta els personatges amb el trencament de la seva rutina i mostra la fragilitat de les relacions humanes.

Al mes de novembre també tindrà lloc una altra estrena: Muda (30 de novembre), un espectacle de la companyia Circ Teatre Modern en col.laboració amb la Fundació Teatre Clavé. Muda s’inclou al Cicle Ainda i és un espectacle dividit en tres etapes durant les quals el públic viurà un procés de transformació. Muda serà també el primer fruit de Mas Panella, l’equipament cedit en concepte de patrocini a la Fundació que permet, entre d’altres, el treball de companyies en noves propostes artístiques.

El Cicle Ainda, adreçat especialment al públic jove, també incorpora una nit amb un doble concert: El Niño de la Hipoteca (26 d’octubre) amb l’actuació del grup Ual.la! com a teloners i la posterior Zona Postdata.

En l’àmbit familiar, destaca la visita de la companyia italiana TPO amb Papallones (10 de novembre), un espectacle de petit format que convida els infants a entrar a jugar amb dues ballarines per descobrir conjuntament la metamorfosi d’una crisàlide en papallona.

El teatre d’objectes també hi té cabuda amb Marecrits (29 de setembre) d’Hirondela Teatre, així com també el circ de la mà de la companyia Sebas amb Acorde (15 de desembre). Juntament amb els espectacles en viu, el Cicle familiar manté la cartellera de cinema en català amb tres propostes: Ice Age 4: la formació dels continents (22 de setembre), Madagascar 3: de marxa per Europa (27 d’octubre) i Kerity i la casa dels contes (1 de desembre).

Tancarà la programació estable per al darrer trimestre de l’any el tradicional concert de Sant Esteve, enguany titulat El trencanous i altres històries russes (26 de desembre).

Reserva i venda d’entrades

Les entrades per a les diverses propostes de la programació estable mantenen el mateix preu respecte de la temporada anterior, així com també els descomptes. D’aquesta manera, el Cicle Ainda continua oferint l’entrada a 2€ als joves d’entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda; i el Cicle familiar manté l’opció d’aconseguir 2€ de descompte per entrada gràcies al patrocini de l’Associació de Comerciants Tordera Centre.

La compra i reserva d’entrades per a un o diversos espectacles de la programación estable es pot dur a terme a partir d’aquest dilluns 3 de setembre al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h o bé al telèfon 93 765 05 72. Tots els preus i descomptes es poden consultar al web www.teatreclave.cat/entrades

Balanç de la temporada 2011 – 2012

Amb la programació estable del darrer trimestre de l’any, el Teatre Clavé enceta una nova temporada i fa balanç de l’anterior. Durant la temporada 2011 – 2012, prop de 4500 espectadors van assistir a algun dels espectacles de la programació estable, una xifra que significa un increment de més d’un miler de persones respecte el mateix període de l’any anterior. Els cicles que han comptat amb un percentatge més elevat d’ocupació han estat elCicle de teatre i dansa amb un 59%, el Cicle familiar amb un 51% i el Cicle de lletra i música del segle XX, amb un 46% d’ocupació. 


Audio
Joan Ferrer entrevista Josep Navarro, director del Clavé

Llistat de notícies