9.01.2012


El Festival de Circ omplirà Terrassa d'espectacles gratuïts

Aquest any el festival durarà un dia més i se celebrarà del 4 al 7 de setembre

Dissabte, 1 de setembre del 2012 - 10:14h.
LAIA NONELL / Terrassa
El Festival de Circ torna a convertir Terrassa en un gran circ a l'aire lliure. Més de vint artistes i vuit companyies presentaran els seus espectacles del 4 al 7 de setembre, un dia més que en les anteriors edicions.
Durant les quatre jornades el programa d'espectacles es completarà amb tallers infantils, sessions de contes, actuacions musicals. Bona part de la programació serà gratuïta i a l'aire lliure, un tret característic del festival, que va néixer el 2009 amb l'objectiu de potenciar la cultura en el territori i crear nous públics.
El festival es completa amb dos espectacle de pagament, 'Ursula y Dimitri', de la companyia Los Galindos, i “Carrusel des Moutons”. Els dos escenaris de la Plaça de l'Assemblea de Catalunya, un a la Xemeneia de la Bòbila Almirall i un altre al costat del carrer d'Infant Martí, es repartiran la resta d'espectacles gratuïts i oferiran una mostra de diverses disciplines, entre elles acrobàcies, malabars, clowns, trapezi o màgia.

DUES EXPOSICIONS COM A PRELUDI DEL FESTIVAL

Terrassa acull aquests dies dues exposicions sobre el circ. La primera es troba a la Biblioteca del Districte 4 i és una mostra fotogràfica sobre la trajectòria del Tub d'Assaig 7.70, i es pot visitar fins al 20 de setembre. La segona es podrà veure fins al 5 de setembre a la Biblioteca Central de Terrassa, recull els dibuixos realitzats pels participants del taller de pintura infantil que l'associació Culturart va organitzar durant la Festa Major de La Maurina, celebrada aquest juny.