9.10.2012


El Quart Festival de Circ de Terrassa ha aplegat més de 8.600 persones

L’espectacle ‘Carrousel des moutons’ de la companyia D’Irque & Fien ha tancat aquest divendres el certamen al Centre Cultural, alhora que ha donat inici a la temporada de tardor d’aquest equipament

    
L’espectacle ‘Carrousel des moutons’ de la companyia D’Irque & Fien ha tancat aquest divendres el certamen al Centre Cultural, alhora que ha donat inici a la temporada de tardor d’aquest equipament, que s’ha afegit per primera vegada a aquesta activitat que té lloc, bàsicament, al barri de La Maurina.
    
‘Carrousel des moutons’ és una obra intimista en la que es barreja la força del circ amb la improvisació del teatre de carrer i la poesia. L’actuació de la companyia belga ha posat el punt final a quatre dies dedicats al món del circ amb la participació a l’aire lliure de més de 20 artistes i 8 companyies de procedències i estils molt diferents. Totes amb una trajectòria consolidada i reconegut prestigi, formacions que, en la seva majoria, han estat guardonades amb premis i reconeixements a nivell estatal i internacional.
    
El Quart Festival de Circ de Terrassa ha tingut lloc de dimarts 4 a divendres 7 de setembre. Ha alternat els espectacles en els diferents escenaris que s’han habilitat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya que, com a novetat, ha comptat amb una carpa on durant els dos primers dies s’han fet els passis de Los Galindos.
    
L’Ajuntament de Terrassa, el Pla de Barris de La Maurina, l’Associació Tub d’Assaig 7.70 i l’Associació de Veïns de La Maurina han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts, tant pel que fa la qualitat de les companyies i espectacles presentats com en la resposta del públic. Per tot plegat, consideren que el Festival de Circ de Terrassa està totalment consolidat a la ciutat i creuen que, fins i tot, podria arribar a convertir-se en un referent en el sector a nivell nacional.