9.01.2012


HORARIS A PARTIR DE SETEMBRE La Central del Circ torna al seu horari habitual a partir del dia 3 de setembre -       Dilluns: de 10 a 19 hores-       Dimarts, dimecres i dijous: de 10 a 20 hores-       Divendres: de 10 a 19 hores Dissabtes i diumenges La Central del Circ està tancada. v   El dimarts 11 de setembre, Diada Nacional i dilluns 24 de setembre, Diada de La Mercè, La Central del Circ estarà tancada. CURS INTENSIU DE SEGURETAT EN ALTURA (Nivell I i nivell II ) Inscripcions fins el 7 de setembre!! Impartit per: Josep Maria PrunaData: del 17 al 21 de setembre Dirigit a: Artistes, tècnics i entrenadors professionals. Descripció: En el nivell I s’aprendran a desenvolupar competentment  les tècniques bàsiques de seguretat aèria a través de la pràctica, materials i accessoris d’ancoratges per a què cadascú pugui responsabilitzar-se del seu propi equip. El Nivell II serà una immersió a les tècniques més avançades d’instal·lacions i rescat. Dates i horaris: 17 al 19 de setembre nivell I i del 19 al 21 de setembre nivell II , de 10 a 14 i de 15 a 19hDurada: 20 hores cada curs Lloc: La Central del Circ. Espai Sala TriangularPreu: Nivell I o II 270€ (socis APCC 230€). Els dos nivells 500€ (socis APCC 425€)  Nº màxim de participants: 12 persones(el taller només es realitzarà si hi ha un quòrum mínim de 9 persones) INSCRIPCIONS:Envieu un e-mail amb les vostres dades a activitats@lacentraldelcirc.cat <mailto:activitats@lacentraldelcirc.cat>  o truqueu al 93 356 08 90. Cal pagar el 30% del curs per tal de formalitzar la inscripció. Podeu trobar més informació aquí <http://lacentraldelcirc.cat/ca/actualita/299-inscripcions-al-curs-de-seguretat-en-alcada>  CONVOCATÒRIA PER UNA RESIDÈNCIA CONJUNTALA CENTRAL DEL CIRC · ANTIC TEATRE Amb l’objectiu comú de fomentar la creació escènica contemporània, La Central del Circ i l’Antic Teatre s’han associat per a dur a terme aquesta convocatòria. La Central del Circ cedirà les seves instal•lacions i realitzarà una aportació econòmica en format de residència de creació. Antic Teatre també cedirà les seves instal·lacions per a la residència del mateix projecte i realitzarà una aportació econòmica en concepte de co-producció. Va dirigida a creacions de circ que es basen en la investigació i desenvolupament de nous llenguatges multidisciplinaris, anant més enllà d’allò establert i superant les metodologies, tècniques i recursos habituals. La temàtica i el contingut del projecte és lliure però es valoraran especialment les propostes que treballin de manera contundent les idees i conceptes relacionats amb l’actualitat social i política. La convocatòria és internacional.
Data límit: 1 d’octubre de 2012 Per consultar bases completes clica aquí <http://lacentraldelcirc.cat/ca/actualita/303-nova-convocatoria-de-residencia-de-creacio-de-la-central-del-circ-i-lantic-teatre>


EN CONSTRUCCIÓ
Dijous 13 de setembre

El dijous 13 de setembre, a les 17h, La Central del Circ La Central del Circ us proposa un petit tast dels processos de treball i creació dels usuaris i companys. En construcció és un espai de mostra informal dels números de curta durada, creats i assajats a La Central del Circ, per poder compartir, provar i experimentar amb els companys i reflexionar sobre el treball fet. Té lloc el primer dijous de cada mes i serà una pista escènica informal per a compartir amb altres professionals i usuaris de l’equipament.
NOMARRAMÓN, DE JORGE ALBUERNE
Del 13 al 16 de setembre a l’ANTIC TEATRE

Jorge Albuerne de la companyia Zirkus Frak va ser seleccionat el 2011 per la residència conjunta de La Central del Circ i l’Antic Teatre, que s’adreça a projectes molt innovadors i amb poques necessitats tècniques. El resultat d’aquest procés de creació NOMARRAMÓN, palíndroms per acomiadar se... s’estrena a l’Antic Teatre, del 13 al 15 de setembre, a les 21h i el 16 de setembre, 20h.

“…sorra per a les butxaquespols per a les sabatescaspa per a les espatllessilenci per a les boquesaire per al capfusta per al seu cervellsang per a les seves hòstiesfoc per a els llibresor per a les seves esglésies/bales per als seus canyons/…creus per a tots els mortsuna sola creu per a tots els mortsfoscor per als nostres dies”. "...de les oracions de Ramon"

Més informació aquí <http://www.anticteatre.com/programa2012/septiembre/nomarramon.html>

LA CENTRAL VA A TÀRREGA I A BRUSSEL·LES

La Central del Circ torna a estar present a Fira Tàrrega, del 6 al 9 de setembre. Ho fa des del carrer, seguint la programació d’enguany, on trobem espectacles de companyies resident i usuàries de La Central (Estropicio, Compania de Circ “eia”, Vola qui vol,...) i des de  la llotja, el punt de trobada entre professionals, programadors i entitats relacionades amb la distribució, la gestió i la promoció de les arts escèniques.

La Central del Circ també participarà a la trobada de TRANS-Mission que tindrà lloc a Brussel·les els propers dies 12 i 13 de setembre. En aquestes jornades es proposarà una nova edició de TRANS-Mission, el projecte de col·laboració de centres de creació europeus per a millorar les pràctiques de suport a la creació, a la producció i a la difusió en el sector de circ contemporani. TRANS-Mission reuneix quatre socis: l’Espace Catastrophe (Brussel·les), La Grainerie (Toulouse), La Central del Circ (Barcelona) i Zelig (Torí). El projecte està finançat pel programa europeu Culture i entre el 2011 i el 2012 ha co-produit els espectacles de 4 companyies

Més informació:
www.firatarrega.com <http://www.firatarrega.com>
http://www.transmission-europe.eu

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90
comunicacio@lacentraldelcirc.cat
<mailto:comunicacio@lacentraldelcirc.cat> / www.lacentraldelcirc.cat <http://www.lacentraldelcirc.cat