9.17.2012

Santa tecla 2012: Circ i humor a la carpa de circ

FIRES I FESTIVALS

Santa tecla 2012: Circ i humor a la carpa de circ

Companyia:
Diversos artistes
Inici:
14 de setembre de 2012
Final:
18 de setembre de 2012
Adreça:
Plaça Verdaguer
Lloc:
Tarragona
Preu:
5€
En motiu de les festes de Santa Tecla, una carpa, i 18 espectacles en cinc díes (del 14 al 18 de setembre), a una de les places més cèntriques de la ciutat, la Plaça Verdaguer (entre la Rambla Nova i la Rambla Vella).
Un 95% és circ i clown.
Hi actuaran Claret Clown, Maxi Shows, Albert Vinyes, Kastraska Cia, Professor Karoli, Camilo Clown, Panettone Brothers, Monti i Cia, Enrico Clowno la Cia Passabarret, entre d'altres

17 de setembre
18 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Cia. Passabarret presenta Fum & Txu (Catalunya). El primer espectacle infantil de la companyia vallenca. Dos personatges entregats al públic que l’únic que pretenen és ser acceptats, estimats i aplaudits. La veritat és que el seu espectacle té dosis molt circenses, amb tota mena d’elements que els serviran per demostrar que el Fum i el Txu són mestres de la bona vida (Tots els elements de l’espectacle han estat comprats als xinos, d’aquí ve el nom…).
19.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Panettone Brothers presenta 2 de 2 (Catalunya). Ja ha arribat la revolució amb bon gust, l’efecte Panettone, aquella sensació propera a l’enamorament, a l’al•lucinació, a l’efecte papallona… Els malabars començaran a volar. Segurament alguna persona del públic farà algún tipus de ritual o es jugarà la vida per aconseguir ser el personatge més famós del cementiri… Per fi, a Tarragona, arriben els Panettone Brothers!
18 de setembre
18 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar. Circ Hula presenta Bastian (Bèlgica). Bastian és un joglar excèntric, un pallasso de l’edat mitjana. És capaç d’empassar-se espases, domar les bèsties més temudes, escapar dels embolics més complicats i, el més difícil encara: aconseguir les riallades i els aplaudiments del públic. Bastian, el superheroi medieval, és tot un espectacle carregat de follia per a tots els públics.
19.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Pallasso Enrico presenta Enrico Clown (Catalunya - Tarragona). L’Enrico és i serà el pallasso de Tarragona, un Pallasso encara en actiu que va ser un dels primers professionals de la ciutat i que ha fet riure diverses generacions de tarragonins. Ara que ja ha fet setanta anys, s’acomiada dels escenaris. Amics i companys de professió el volen veure, per primera vegada, fent el seu espectacle en una carpa al centre de la ciutat. Us ho perdreu? És l’adéu de l’Enrico!

21 h. pl. Verdaguer. La Carpa Friki.
Xavi Lozano presenta Tubs del món
(Catalunya). És difícil de classificar què fa el Xavi Lozano. Ell diu que va pel carrer bufant tot allò que veu. De la mateixa manera que un escultor veu una figura en un simple tros de fusta, Xavi Lozano sent la música d’objectes que, en principi, semblen muts. La sent i la treu de coses rares, per quotidianes, com ara una crossa o una pota. Música tan bella com la que més, que surt d’una nova aproximació al
reciclatge: el so. Un espectacle diferent.

Enllaços relacionats