9.29.2012

XI FESTIVAL ESCENA POBLENOU del 17 al 21 de Octubre

Carles Santos, Anna Huber, Joan Morey, El conde de Torrefiel i Arritmados, entre les propostes que s'han sumat a l'11ª edició d´Escena Poblenou que tindrà lloc del 17 al 21 d'octubre a diversos espais del barri de Poblenou.

El festival barceloní que posa l'accent en l'apropament al públic dels nous llenguatges gràcies a una varietat de propostes i espais oberts a tots.

Dansa, circ, instal•lacions, música, humor, espectacles itinerants o per compartir en família, vídeo-dj i performances...

El Festival de creació contemporània Escena Poblenou segueix creixent i aquesta tardor treu al carrer el seu caràcter obert, multidisciplinari i participatiu amb una programació que suposa la continuació d'un projecte cada cop més assentat a Barcelona i que es bifurca en múltiples col•laboracions artístiques també al llarg de l'any. Així, les residències de creació concedides aquest any en aliança amb la Central del Circ, El Graner i l'Antic Teatre permetran que Arritmados, Umma Umma Dance + Manuel Rodriguez i David Franch + Esther Moreno estrenin creacions durant el festival.

El nou espai del festival a l' Hangar, serà a més del punt de trobada entre públic i artistes, un lloc on degustar creacions de formats i llenguatges diversos. Per altra banda, el centre cívic de Can Felipa, la sala polivalent de la Universitat Pompeu Fabra, el Centre Moral, el Casino de l'Aliança i diverses places i parcs del Poblenou acolliran, també, aquesta nova edició d'un festival amb vocació d'afavorir la creació de nou públic per a unes arts en constant recerca i evolució.

Els preus populars i la gratuïtat de moltes activitats que es troben a l'avantguarda escènica fan del festival Escena Poblenou un dels més participatius de Barcelona.