10.22.2012Enllaços
Entrades
· Al webhttp://compra.cornelladellobregat.eu/
· Al Centre Cultural Joan N. García-Nieto (C. Mossèn Andreu, 17, tel. 93 4714899) del 22 al 28 d'octubre, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 hores.
· A les taquilles dels espais d'actuació a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.


15è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat, Memorial Charlie Rivel

Festival biennal que presenta una àmplia oferta d'espectacles amb un extens ventall de registres, des dels pallassos de circ tradicionals, fins als muntatges més innovadors i experimentals.

La 15a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel comença amb les actuacions adreçades al públic més petit, al públic escolar. Al llarg dels dies del Festival es donarà una mirada àmplia, diversa, oberta i de qualitat del món dels pallassos i els espectacles d'humor gestual i visual. L'aixecada de la carpa marca el punt d'inici, transformant el paisatge urbà i convidant a gaudir d'una graella artística dirigida per Jordi Colominas.

Dins del Festival també s'han programat nombroses activitats com una exposició al carrer de retrats de gran format d'Asier Bastida que omplirà la ciutat de pallassos, un workshop amb Fraser Hooper i actuacions al Parc de Can Mercader que, per una jornada, es convertirà en el Parc dels Pallassos, on actuaran més de 10 companyies.
Dates
Del 23/10/2012 al 28/10/2012
Lloc de celebració
  Diversos espais
Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)
Entitat organitzadora
Ajuntament de Cornellà de Llobregat