10.23.2012

PRESENTACIO del II Pla Integral del Circ 2012-2015

presentació del II Pla Integral del Circ 2012-2015, que tindrà lloc dijous vinent, 25 d’octubre, a les 11 hores, a la sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

    


------------------------  ASSAJOS OBERTS A LA CENTRAL DEL CIRC----------------------------Animal Religion: dimarts 23 i dijous 25 d’octubre Sala Trapezoïdal, a les 18h
  
Aquesta setmana encara podeu veure a ANIMAL RELIGION, companyia preseleccionada per Circus Next i que presentarà a Neerpelt una maqueta de 20 minuts del seu futur espectacle, a DOS ASSAJOS OBERTS en els quals podreu seguir el seu procés de recerca. Si esteu interessats en assistir als assajos oberts, aviseu a recepció de La Central del Circ.  Aforament limitat a 20 persones.

-----------------------LABORATORI AMB ROBERTO MAGRO -------------------------
                  RECORDATORI:: Última setmana per inscriure’s!

LABORATORI AMB ROBERTO MAGRO· del 19 al 23 de novembre 
L’actor de circ, com aproximar-se a la creació
Data límit d’inscripció:: divendres 26 d’octubreDirigit a: Artistes professionalsDescripció: Estudi de les diferents etapes que acompanyen el desenvolupament d’un número o espectacle: la investigació, la creació i la instal·lació.Dates i horaris: del 19 al 23 de novembre de 16h-19hDurada: 15 horesPreu: 200€ (socis APCC 170€). Cal pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.
                  *Podeu trobar tota la informació del laboratori aquí <http://www.lacentraldelcirc.cat/ca/actualita/322-laboratori-amb-roberto-magro-lactor-de-circ-com-aproximar-se-a-la-creacio-m-del-19-al-23-de-novembre
Cal pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.-----------------------------LA CENTRAL DEL CIRC ACULL------------------------------------ 
                                           Aquesta setmana

                                        Dimecres 24 d’octubre a les 18 hores 
--------------Xerrada "L’autosanació i la millora de les lesions són possibles"----------------

Benito Contestí Jaume, redescobridor de la tècnica EAC, farà una xerrada per explicar en què consisteix l’Equilibri Harmònic Conscient, una tècnica d’autosanació que fusiona els coneixements sobre l'esperit, la ment i el cos físic. Tenint sempre en compte la ment com a generadora i / o reparadora dels processos.
Més informació a www.tecnicaeac.com <http://www.tecnicaeac.com

                                        Dissabte 27 d’octubre de 15 a 19 hores 
--------------------------------48H OPEN HOUSE BARCELONA---------------------------------

La Central del Circ participa aquest cap de setmana a la nova edició del 48h OPEN HOUSE BARCELONA, un festival d'arquitectura, que durant un cap de setmana obre les portes a molts tipus d'edificis diferents, dirigit als habitants de la ciutat de Barcelona i totalment de franc i amb l'objectiu de fer visible l'arquitectura com el que és, una de les manifestacions culturals més importants de la ciutat.
Podeu trobar tota la informació del festival a www.48hopenhousebarcelona.org 
<http://www.48hopenhousebarcelona.org

------------------------------- D’USUARIS I USUÀRIES:: -------------------------
                                                 Dimecres 31 d’octubre

La propera reunió d’usuaris i usuàries de La Central del Circ serà dimecres 31 d’octubre. Començarem amb un cafè a les 11h a la cuina i la reunió serà a les 11’30h.

HORARIS:: Dijous 1 de novembre, tancat per festiu

El proper dijous 1 de novembre, Dia de Tots Sants, La Central del Circ estarà tancada. 

El divendres 2 de novembre, estarem oberts, amb l’horari habitual.

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90
comunicacio@lacentraldelcirc.cat <mailto:comunicacio@lacentraldelcirc.cat / www.lacentraldelcirc.cat <http://www.lacentraldelcirc.cat