10.30.2012

LA CENTRAL DEL CIRC INFORMA
CONSTRUCCIÓDijous 8 de novembre, 17h El dijous 8 de novembre, a les 17h, La Central del Circ us proposa un petit tast dels processos de treball i creació dels usuaris i companys. En construcció és un espai de mostra informal dels números de curta durada, creats i assajats a La Central del Circ, per poder compartir, provar i experimentar amb els companys i reflexionar sobre el treball fet. Té lloc el primer dijous de cada mes i serà una pista escènica informal per a compartir amb altres professionals i usuaris de l’equipament.  I després la xerrada:: D'ALUMNE A PROFESSIONALPrimers passos en l'àmbit professional, un nou aprenentatgeDijous 8 de novembre, 18h Com es fa la transició d'alumne a artista? Què passa quan s'ha de deixar el niu de l'escola i començar a volar amb les pròpies ales? Amb quines dificultats es troba l'artista més jove? Quines eines es podrien inventar per a facilitar el pas de la condició d'estudiant a la de professional?  Compartiran els seus punts de vista: Alba Sarraute, Boris Caetano Ribas, Sílvia Capell, Esther Panes i Anna Pascual. Moderat per: Ricardo Gallardo Data i horari: 8 de novembre a les 18h  EN EBULLICIÓ:: divendres 9 de novembre a les 21h4a Mostra de Companyies Residents a La Central del Circ 
El proper divendres 9 de novembre a les 21h, La Central del Circ acull la 4a Mostra de Companyies Residents. Peces curtes i espectacles en procés de creació, números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic.  Un espectacle per a tots el públics, en format cabaret, amb la direcció artística de Jorge Albuerne, i amb: Nadine O’Garra (corda llisa amb projeccions), Sergio González i Natalia D’Annuzzio (perxa xinesa), Circo Puntino (manipulació), Arritmados (acrobàcies i música), Xavi (acrodansa), Nacho Flores (equilibris), i Martí Soler (rueda cyr i música)


Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i usuaris de La Central del Circ). 
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar


Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a comunicacio@lacentraldelcirc.cat <mailto:comunicacio@lacentraldelcirc.cat> . Aforament limitat!

LABORATORI AMB ROBERTO MAGRO 
L’actor de circ, com aproximar-se a la creació

Del 19 al 23 de novembre 
Últims dies per inscriure’sDirigit a: Artistes professionalsDescripció: Estudi de les diferents etapes que acompanyen el desenvolupament d’un número o espectacle: la investigació, la creació i la instal·lació.Dates i horaris: del 19 al 23 de novembre de 16h-19hDurada: 15 horesPreu: 200€ (socis APCC 170€). Ca pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.
                  *Podeu trobar tota la informació del laboratori aquí <http://www.lacentraldelcirc.cat/ca/actualita/322-laboratori-amb-roberto-magro-lactor-de-circ-com-aproximar-se-a-la-creacio-m-del-19-al-23-de-novembre
Cal pagar el 30% dels cursos per tal de formalitzar la inscripció.

LA CENTRAL DEL CIRC A EUROPA:: CIRC EN TRANSHUMÀNCIA
Resolució 2a Convocatòria

Resolució de la 2a Convocatòria Circ en Transhumància. Pirineus de Circ, adreçada a companyies amb un espectacle professional de circ actual. Els projectes seleccionats en el dispositiu Circ en Transhumància per l'any 2013 són:
                                  
Collectif de la Bascule Rien n’est moins sûr (Midi-Pyrénées); Compagnie du Vide XL (Midi-Pyrénées), Dare Dart Carpharnaüm forain (Languedoc-R) ; EIA Capas (Catalunya) ; Los Galindos Maiurta (Catalunya); Malascompañías Orsai (Guipuzkoa); PSirc Acrometria (Catalunya); Smart Duende feliz (Aquitaine); Trifaldó L’Es3 (Catalunya); Yi Fan En criant sans faire trop de bruit (Midi-Pyrénées); Zangania Tu vuelo mi vuelo (Aragó).

Per més informació podeu anar a la web de Pirineus de circ:  www.pirineosdecirco.eu <http://www.pirineosdecirco.eu

REUNIÓ D’USUARIS I USUÀRIES:: Dimecres 31 d’octubre

La propera reunió d’usuaris i usuàries de La Central del Circ serà dimecres 31 d’octubre. Començarem amb un cafè a les 11h a la cuina i la reunió serà a les 11’30h.
L’ordre del dia: 
- Convivència als espais comunitaris i compartits (cuina, menjador...)
- Sobre la situació d’impagament de les subvencions de la Generalitat 
- Propostes de formació i activitats per a l’any vinent
- Càpsules tècniques (sessions informatives concretes sobre tècnica)
- Sales de teràpies corporals

HORARIS:: Dijous 1 de novembre, tancat per festiu

El proper dijous 1 de novembre, Dia de Tots Sants, La Central del Circ estarà tancada. 

El divendres 2 de novembre, estarem oberts, amb l’horari habitual.

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90
comunicacio@lacentraldelcirc.cat <mailto:comunicacio@lacentraldelcirc.cat / www.lacentraldelcirc.cat <http://www.lacentraldelcirc.cat>