10.15.2012


Marcel Gros celebra el seu trentè aniversari amb “La gran A... ventura”

Marcel Gros compleix trenta anys a dalt d’un escenari, i ho fa amb un espectacle “multicòmic i minimèdia”, com ell mateix defineix “La gran A... ventura”. Amb aquest espectacle, el Pallaso visitarà quatre municipis en el marc de Programa.cat.

“La gran A... ventura” és el nou treball de Marcel Gros, que l’utilitza per commemorar el seu trentè aniversari artístic. A aquest espectacle, el Pallasso proposa una mena de visita guiada a la seva trajectòria a través del seu univers particular. En aquesta celebració del seu “universari”, el Pallasso utilitza un llenguatge propi, una simbologia i un imaginari acumulats per Marcel Gros al llarg de trenta anys en tot tipus d’escenaris, vint dels quals, de carrera en solitari.
A aquest espectacle, Marcel Gros proposa una autobiografia esbojarrada amb la lletra A com a gran protagonista, que compta amb les actuacions estel·lars d'un paper platejat, un cubell d'escombreries, el viatge a bord d'una A majúscula, la camisa del papa, el mim, el mag, el faquir... Una gran aventura, o una aventura gran, adreçada a tots els públics.

El Casal de Vallromanes acollirà la primera representació d’aquest espectacle el dia 20 d’octubre. Sant Andreu de la Barca, Artés i Sant Joan Despí també celebraran amb Marcel Gros el seu “universari” durant el segon semestre de l’any. Aquestes actuacions compten amb el suport del Departament de Cultura, a través de Programa.cat.
Més informació