10.05.2012POSA NOM A LES SALES DE LA CENTRAL DEL CIRC

L’Associació de Professionals del Circ de Catalunya i La Central del Circ fan una crida al sector per a que proposi noms de persones, objectes i/o tècniques circenses que volem recuperar, per batejar les sales de La Central.

Volem fer un recorregut per la història recent del circ català i per això, aquells que ho desitgeu podeu proposar fins a sis noms. Una vegada recollides les propostes, els 10 noms més proposats se sotmetran a votació per a triar els sis noms encara pendents de les sales (Sala d’entrenament, Sala triangular, Sala rectangular, Sala trapezoïdal, Sala petita i Sala polivalent)

La primera convocatòria de selecció de noms és del 15 de setembre fins el 15 d'octubre del 2012. Podeu fer les vostres propostes en aquest formulari <https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHE4aVNCUXJ4QnZhbXNvRmtSUEVFakE6MQ

El dissabte 1 de desembre es farà una activitat conjunta de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya i La Central del Circ per batejar les sales en un ambient festiu i familiar. S’afegirà el nomenament oficial de la Sala de Posada en Escena, ja acordat per la Junta Directiva de l’APCC prèviament, com a Joan Busquets Portero, artista de circ, pallasso, director d’escena i membre de la junta directiva de l’APCC i del gabinet encarregat d’engegar el projecte de La Central del Circ des de els seus inicis.