11.02.2012

El Circ Teatre Modern a la Fira Mediterrània de Manresa


foto Tere Belmonte 
9, 10 i 11 de Novembre de 2012
CIRC TEATRE MODERN
Fira Mediterrània de Manresa
al Pati del Casino  SINOPSIS
Per a aquest espectacle esteu convidats a entrar en un petit Circ-Teatre de viatge. Entrem en un espai sobri. A dins una partitura per a dos artistes i pocs objectes formen un trencaclosques de circ sorprenent. Un univers que es construeix i sura sobre la pista... fins que la minúscula carpa comença a parlar.

El Circ Teatre Modern és un nou espai escènic desmuntable. Una petita carpa que ens recorda un quiosc musical cobert.
Les portes s’obren. Entrem. Recordant el món auster d’Alexander Calder, i a la cruïlla entre la instal·lació i l’espectacle de circ, un univers es construeix i sura sobre la pista. Tot rutlla de forma màgica i harmoniosa en un ball de sorolls, barres i cordes que es fan melodia. I aleshores, la carpa comença a parlar. La cúpula i la pista són dues boques que aspiren i exhalen llum o foscor projectant les nostres ombres que corren en cercles pels camins de la vida. Cercles que sovint ens transporten en una fugida centrífuga, un espiral que ens allunya vertiginosament del centre.
El destí del Circ Teatre Modern és aquest, fer un viatge per avançar fins l’indret on es troba el centre de tot i el contorn del no-res. Un camí de línies i cercles que recreen un circ sencer.
9, 10 i 11 de Novembre de 2012