11.28.2012

Els premis Zirkòlika de Circ es lliuraran el 18 de desembre a Barcelona, en la Nit de Circ

s

Notícies del circ de la APCC   FESTA SOCI 

CIRC

A la Gala de Circ hi actuaran la cia de circ ‘eia’, Los Galindos, Balagans, Trifaldó, Circ Raluy i Guillem Albà, que farà de mestre de cerimònies.
Els premis Zirkòlika de Circ, que enguany arriben a la tercera edició, es lliuraran en una Nit de Circ que se celebrarà a Barcelona el dimarts dia 18 de desembre a partir de les 20.00 hores i que inclourà un espectacle amb els artistes premiats ara fa un any i un sopar.
La Gala, que se celebrarà a la carpa del Circ Raluy, instal•lada al Port Vell de Barcelona, inclourà el lliurament dels Premis Zirkòlika de Circ - Premis de Circ de Catalunya, i un espectacle de circ que comptarà amb l'actuació d'una selecció dels artistes que van ser premiats a la darrera edició dels Premis.
Un total de 15 artistes combinaran les seves especialitats circenses amb música en directe. Hi actuaran la companyia de circ 'eia' (Premi Zirkòlika 2011, al millor espectacle de sala per Capas); Los Galindos (Premi Zirkòlika 2011 a la millor música original per Maiurta); Kimberley i Jillian Raluy (Premi a la millor companyia novell); Rosa Raluy, del Circ Raluy (Premi millor espectacle de carpa); Balagans (Premi al millor número de circ); i la companyia Trifaldó (Premi especial de la Gala 2011). A banda d’aquest programa, hi actuarà una companyia convidada sorpresa.
La Gala, que començarà amb un espectacle d’una hora i mitja de durada, estarà dirigit per Ricardo Gallardo, Premi Zirkòlika 2011 per la millor direcció de l’espectacle Circumstàncies (16è Circ d’hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris). 
Després de l’espectacle es farà l’acte de lliurament dels Premis Zirkòlika 2012 amb la intervenció de Guillem Albà com a mestre de cerimònies i també amb una original i còmica posada en escena. La Gala s’acabarà amb tots els assistents festejant els Premis i un sopar a peu dret que està inclòs amb el preu de l’entrada.

Els premis renoven el jurat, que aquest any estarà format pels directors dels principals festivals de circ de Catalunya, artistes de circ i representants de les administracions públiques.

Venda d’entrades 
Per a la Gala es posen a la venda només la meitat de l’aforament de la carpa, un total de 400 localitats. Es recomana, doncs, la compra anticipada a través de la venda online d’entrades a www.ticketea.com/nitdecirc. Les entrades, que costaran entre els 15 i els 20 euros, es poden adquirir a partir de demà. Durant l’espectacle el públic votarà un dels premis entre les diferents propostes que han estat nominades aquest any per un jurat d’experts coneixedors del espectacles de circ que s’exhibeixen a Catalunya.
La Gala, batejada amb el nom de Nit de Circ, no és una gala convencional sinó un espectacle de circ on hi actuaran els artistes catalans que van ser guardonats durant la segona edició dels premis. La Nit de Circ és, doncs, un espectacle, un lliurament de Premis i una festa de celebració amb tots els assistents.
La Gala i els Premis estan organitzats i produïts per l’entitat Zirkòlika, un projecte de difusió i comunicació de les Arts del Circ. Els premis Zirkòlika de Circ de Catalunya van ser creats ara fa tres anys amb l’objectiu de donar notorietat a la creació circense de Catalunya, mitjançant un reconeixement públic i mediàtic que pogués servir de testimoni de la gran qualitat artística que avui en dia tenen els espectacles d’aquest gènere en totes les seves vessants.
Els premis, que es van fer amb les graderies del Circ Raluy plenes de gom a gom, van aconseguir l’any passat un important ressò mediàtic i van tenir una àmplia difusió.
Informació pràctica: 
Nit de circ – gala/espectacle del lliurament dels Premis zirkòlika 2012
Dia: dimarts, 18 de desembre de 2012
Lloc: carpa del Circ Raluy, instal•lada al Port Vell, Moll de la fusta de Barcelona
Horaris:
19 H       Obertura de portes.
20.00 H  Inici de l’espectacle.
21.45 H  Inici del lliurament de premis.
22,15 H  Foto de família dels premiats.
22.30 H  Aperitiu/sopar – lliurament del Premi especial de la Gala. -
24 H       Fi de la gala
Preu: 15 - 20 euros - Venta online d’entrades a: www.ticketea.com/nitdecirc 
Per a més informació, contactar amb: Vicent Llorca – zirkolika@yahoo.es  Tel.: 699388866