11.07.2012

la central del circ EN EBULLICIÓ

En ebullició, 4a Mostra de Companyies Residents a La Central del Circ · divendres 9 de novembre, 21h

imatge superior en ebullició
El proper divendres 9 de novembre a les 21h, La Central del Circ mostra peces curtes iespectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle.

El proper divendres 9 de novembre a les 21h, La Central del Circ acull En ebullició, 4a Mostra de Companyies Residents, una mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle. Números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic. Veurem l'energia i les ganes de mostrar tot allò que saben fer, serà el moment de compartir el seu treball personal.

Un espectacle per a tots el públics, en format cabaret, amb la direcció artística de Jorge Albuerne, i amb:
Nadine O’Garra (corda llisa amb projeccions),
Sergio González i Natalia D’Annuzzio (perxa xinesa),
Circo Puntino (manipulació),
Arritmados (acrobàcies i música),
Xavi Sánchez (acrodansa),
Nacho Flores (equilibris),
Martí Soler (roda cyr i música).

Durant aquesta setmana els artistes s'apropiaran de la sala de creació per a preparar-ho tot. Tindran carta blanca i tots els mitjans disponibles per mostrar la seva feina i també tindran el repte de interrelacionar-se per a teixir noves escenes.

Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i per als usuaris de La Central del Circ). 
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar

Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic acomunicacio@lacentraldelcirc.catAforament limitat!