12.06.2012

El Circ Raluy celebra 15 anys al Moll de la Fusta amb l’estrena del seu nou espectacle Allegro

  Del 30 de novembre al 20 de gener de 2012

Barce
lona, novembre de 2010.- 


 L’històric Circ Raluy torna un cop més a Barcelona per  fer  la  seva  temporada  nadalenca.  Enguany  és  una  cita  especial,  perquè  a  més d’estrenar el nou espectacle, Allegro, la companyia celebrarà el 15è aniversari  al Moll de la Fusta, un espai que els ha acollit cada Nadal des de fa quinze anys i que alhora ha  vist  com  acabava  l’any  transformant-se  ell  mateix,  amb  l’arribada,  muntatge  i presència  de  la  màgia  de  la  carpa  d’aquest  circ-museu,  de  centenaris  carruatges  i l’anar i venir dels seus artistes, tècnics i els milers d’espectadors i espectadores que els acompanyen cada cop que desembarquen a la capital catalana. Enguany els Raluy “anclen” de nou la seva carpa al mar barceloní allargant la seva estada fins al 20 de gener proper. Allegro és la nova proposta del Circ Raluy.

 Un títol que connecta amb l’alegria de viure, la celebració de l’art del circ i en el camp artístic, ja sigui la música o la dansa, és un  terme  que  clàssicament  s’ha  relacionat  des  de  sempre  amb  un  ritme  viu  i intermedi,  independentment  d’expressar  joia  o  no.  Un  espectacle  intimista  per compartir  en  família.  Sempre  fidels  a  l’aposta  del  circ  viscut  des  de  la  tradició,  els Raluy no renuncien a la perfecció de la tècnica, a superar-se i a oferir al públic la seva experiència  de  família  artística  que  continua  generació  rere  generació. 

 Alhora aposten  per  comptar  per  als  seus  espectacles  amb  artistes  de  prestigi  reconeguts mundialment en el món del circ. Enguany destaca la presència de dues estrelles: Pat Bradford, tota una llegenda en el món del circ i el jove ventríloc Kevin Huesca.  La combinació  perfecta  per  no  deixar  el  passat  històric  del  circ  amb  el  present  i mantenir-lo viu per al futur. 

les apostes del Circ Raluy és convidar altres artistes de reconegut prestigi internacional a formar part de la família en cadascun dels seus espectacles. Enguany comptem amb noves incorporacions com l’equilibrista belga Pat Bradford,  l’acròbata aeri Carlos Carvalho (Portugal) , el ventríloc Kevin Huesca (Itàlia), tots tres descendents de famoses nissagues del circ de diferents països,  i  l’ensinistrador de gossos Davide Zammiri (Itàlia).