3.13.2013

La central del circ espais de lloguer


La Central del Circ s’ubica en un recinte tancat al Parc del Fòrum, a sota de la gran placa fotovoltaica al costat del mar. L’especificitat de l'equipament, tant per la singularitat arquitectònica de l’edifici com per les possibilitats de les diverses sales que en conformen el recinte, el fa especialment apte per realitzar-hi tota mena d'actes, reunions,esdeveniments, conferències, assajos i enregistrament d’espots o pel·licules.
La Central del Circ s'adapta a les necessitats del món empresarial i posa a l'abast d'empreses un paquet de serveis dirigits i pensats especialment per impulsar el circ en aquest sector de la societat.

ESPAIS DISPONIBLES
L'espai compta amb 3.500 m² i 9 metres d'alçada i compta amb un seguit d’espais que s’agrupen en els següents àmbits:
Entrenament:
Sala d'entrenament general: 650 m²  / Zona de preparació física: 125 m²  / Taller: 72 m²

 4  sala entrenament web
Creació
Sala de creació Petita: 66 m²  / Sala de creació Trapezoïdal: 111 m²  / Sala de creació Rectangular: 130 m²  /Sala de creació Triangular: 170 m²
Sala creacio plena  Sala rectangular buida

Posada en escena
Sala de posada en escena: 225 m²  / Sala de música: 71 m²

sala posada en escena

Per a més detalls i informació:
Si esteu interessats en fer un acte en algun d'aquests espais, si us plau feu-nos una petició al correu electrònic següent: 
produccio@lacentraldelcirc.cat
Per a més informació: 

tel. 93 356 08 90, i demaneu per Rosa Colell

Les tarifes de lloguer d'espais del La Central del Circ depenen de l'activitat que es vol realitzar. A les tarifes dels espais caldrà afegir els costos addicionals variables (personal tècnic, seguretat, neteja...) que s'hauran de calcular en cada cas d'acord amb les necessitats del client. Per aquestes raons, La central del Circ elaborarà un pressupost ajustat per a cada proposta.