Passa al contingut principal
Descripción: Descripción: Descripción: Descripción: Descripción: la-central-positiu-baixa


Descripción: Descripción: C:\Users\usuari-6\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\la foto.jpg
L'artista Lucila Prestach ja ha començat laResidència d’investigació a La Central del Circ. Mitjançant aquesta residència, La Central del Circ vol promoure la investigació en les arts del circ per a fomentar la innovació en els llenguatges escènics. Aquesta residència s’adreça a projectes d’artistes o companyies professionals de circ que es troben en una fase embrionària, inicial, per a permetre’ls treballar la recerca tècnica i la matèria prèvia a un procés de creació d’un espectacle de circ i que són usuaris i usuàries amb quota vigent.


PASSI DE RETALLS DE CIRC
Dijous 18 a les 13h, a la sala de Posada en Escena

La Central del Circ coprodueix aquest 2013 un espectacle amb El Festival GREC de Barcelona amb companyies que han participat d’algun dispositiu de residències de creació a La Central els darrers anys.
Aquest dijous 18 a les 13h podeu veure un assaig obert de l’espectacle amb els artistes de La Clandestina, Estropicio, Psirc i Nacho Flores.
Descripción: Descripción: C:\Users\usuari-6\Desktop\logo_grec.png

Si esteu interessats o interessades en assistir al l’assaig obert, aviseu a la Míriam a la recepció de La Central del Circ o envieu-li un mail activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat a 20 persones.

VALS-BLESSÉ(E) DE MARTÍ SOLER / DARAOMAI
Dijous 25 a les 18h, a la sala triangular

Vals-Blesse (e)és un espectacle que rep el recolzament de Pirineus de Circ i Process()s), projectes que reuneixen entitats que han volgut donar suport a la creació i a la difusió d’espectacles de circ pel territori Pirineus-Mediterrani.
Descripción: Descripción: C:\Users\usuari-6\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_0110.jpeg
La Cia Daraomai, el Martí Soler i el músic Félix Cucurull, en residència a La Central del Circ, convida als usuaris/es i socis/es a descobrir la seva nova creació en un ASSAIG OBERT la setmana vinent.

Si esteu interessats o interessades en assistir al l’assaig obert, aviseu a la Míriam a la recepció de La Central del Circ o envieu-li un mail activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat a 20 persones.

WORK IN PROGRESS:: ANIMAL RELIGION

Animal Religion és el primer espectacle de dos artistes formats a la Universitat de Circ i Dansa d’Estocolm: Quim Giron (Catalunya) i Nicklas Blomberg (Finlàndia). Aquest projecte va ser seleccionat l’any 2012 en el marc de la convocatòria conjunta de suport a la creació impulsada per La Central del Circ i Antic Teatre.

El públic contempla el comportament de l’artista d’una manera no massa diferent a la d’una visita al zoo. Un escenari ben ordenat en el qual es pot contemplar fugaçment i en tot seguretat coses salvatges.
Animal Religion són dos animals que proven idees d’acrobàcia, música i dansa. Veient-los actuar, et pots esperar qualsevol cosa d’ells com ara tocar el ukelele fent un equilibri sobre el cap o trucs de faquirisme amb forquilles al nas.

Animal Religion vol despertar allò salvatge e il·lògic entre el públic, fent sortir a la llum les estranyes rutines de la vida moderna...
Dates i horaris: 16 i 17 d'abril de 2013 a les 21h
Lloc: Antic Teatre
Preu: 3€
Més informació a:


CURS DE PERXA XINESA AMB FOUCAULD FALGUEROLLES
Del 27 al 31 de maig de 2013

Inscripcions obertes fins el 4 de maig. Places limitades!
No trigueu en apuntar-vos ja que si no hi ha un nombre suficient d’inscrits el 4 de maig el curs s’haurà d’anul·lar.

El curs proposa obrir un camí cap a la innovació mitjançant exercicis de recerca. Es complementaran amb exercicis de preparació física i amb l’aprenentatge d’eines per abordar les figures tècniques (piruetes, planxes, braquial, roda, figures estàtiques, etc.) per tal de proporcionar un mètode de treball als participants.
Descripción: Descripción: P:\USUARIS\LA CENTRAL DEL CIRC\ACTIVITATS\ACTIVITATS 2013\FORMACIÓ 2013\CURSOS INTENSIUS\Curs perxa xinesa - Foucault Falguerolles\79137.jpg
L’objectiu del curs és que els participants tinguin la possibilitat, de treballar enllaços i seqüències que els permetin assolir un estil personal.

Durada: 20 hores
Horari: de 14’30h a 18’30h
Període d’inscripció: obert fins el 30 d’abril
Preu: 170€ (socis/sòcies APCC 145€). Cal pagar el 30% del curs per tal de formalitzar la inscripció.
Per gestionar les inscripcions contacteu amb la Míriam: activitats@lacentraldelcirc.cat


El dilluns dia 15 començaran les sessions de manteniment que us proposa La Central del Circ. Aquestes sessions tenen un doble objectiu: d’una banda permeten donar eines a l’artista en manteniment i recuperació de lesions físiques i d’altra banda fomenten l’intercanvi de coneixements i la dinamització de l’espai d’entrenament.
Són sessions gratuïtes d’una hora on es fa escalfament, treball físic i / o estiraments. Són impartides per artistes usuaris i usuàries de La Central del Circ que proposen diferents tècniques i maneres d’enfocar la preparació física:

·         Base tècnica (col·locació)
·         Manipulació d’objecte
·         Moviment (dansa)
·         Treball per aeris
·         Equilibris
·         Estiraments
Es tracta, tot plegat, de promoure sessions regulars per tal de compartir mètodes i coneixements.
Descripción: Descripción: C:\Users\usuari-6\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\391_10151346925792647_1870455062_n.jpg
Les sessions del 15 d’abril al 31 de maig seran impartides per Sergio González(Atempo Circ, La Clandestina) i Àfrica Llorens (estudiant d’INEF actualment en pràctiques a La Central del Circ i usuària).

Dilluns d’11h a 12 h: preparació física amb Àfrica Llorens
Dimecres a les 16h : treball de moviment amb Sergio González
Divendres de 17h30 a 18h30: estiraments assistits amb Àfrica Llorens

Us demanem que us apunteu dient-li a la Míriam o per mail a: activitats@lacentraldelcirc.cat

Si us voleu proposar per conduir una sèrie de sessions de manteniments, escriviu a:activitats@lacentraldelcirc.cat


Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape