5.16.2013

2a FIRA DEL CLOWN


2a FIRA DEL CLOWN ·
 El retorn de Pepa Plana
Benvolguts companys,
El proper 25 de maig es durà a terme la 2a edició de la FIRA DEL CLOWN a Vilanova de la Muga. Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omplirà els carrers de la vila. Aquest festival va néixer amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats.
En el decurs del dia s'oferiran diferents tipus d'espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown. Hi haurà una vintena d’actuacions distribuïdes en tres escenaris on hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom com Claret Papiol, La Bleda, Circ Nic, Desastrosus Cirkus, Cia. Patawa, entre d'altres.
Però l’estrella d’aquesta segona edició serà, el retorn de la pallassa catalana Pepa Plana, que farà la seva primera actuació en solitari a Europa, desprès d’iniciar l’any 2012 una nova etapa de la mà del Cirque du Soleil, amb la creació del nou espectacle “Amaluna” al Canadà.
Per a més informació us podeu dirigir a www.facebook.com/clownvilanova al web www.peralada.cat o bè al programa de mà www.dropbox.com/s/ccl7jopnj93kghz/LLIBRET 2A EDICIÓ.pdf
Esperem poder compartir aquest dia amb tots vosaltres.
Miquel Brugat Vilanova
Àrea de Cultura · Ajuntament de Peralada
Centre de Turisme Cultural Sant Domènec