5.11.2013

Arrenca a Reus la fira Trapezi 2013


La Xarxa

Arrenca a Reus la fira Trapezi 2013

La Fira Internacional del Circ de Catalunya, que durant quatre dies omple el municipi de Reus d'espectacles, es va inaugurar dijous a la nit amb una exhibició d'acrobàcies a la plaça del Mercadal
10/05/2013 13:38h
La companyia francesa Collectif de la Bascule va ser l'encarregada d'inaugurar durant la nit de dijous al municipi de Reus la 17a edició de la Fira Trapezi, que durant quatre dies ofereix espectacles de circ, màgia, humor i música.

En aquesta edició, la fira té programats una trentena d'espectacles que correran a càrrec de 24 companyies diferents entre les quals n'hi ha set que són internacionals. Les places i els teatres del municipi acolliran els diversos esdeveniments.
Al festival s'hi podran veure fins a 24 tècniques diferents de circ i entre els espectacles més destacats hi ha la suspensió capil·lar d'Ingrit Esperanza i els equilibris sobre fustes de Nacho Flores, qui és medallista del festival Cirque du Demain de París.
L'any passat, el Trapezi va ser guardonat amb el Premi Nacional de Circ de 2012 que atorga el Ministeri de Cultura. Per culpa de la crisi, però, la programació d'aquest any no es va tancar fins fa unes setmanes. El pressupost d'aquest any ha crescut el 8% respecte al 2012 i és de 326 mil euros.
Es pot consultar el programa de la fira a través d'internet.