5.15.2013

Trapezi 2013 tanca amb uns 90.000 assistents

Diumenge, 12/05/2013

Trapezi 2013 tanca amb uns 90.000 assistents

La 17ª edició de Trapezi - Fira del Circ de Catalunya, enfila les últimes hores amb un balanç d'uns 90.000 assistents a les diferents funcions que han omplert des de dijous passat diferents espais de la ciutat. Des de l'organització s'ha valorat molt positivament l'edició 2013 de Trapezi i s'ha mostrat la voluntat de treballar a partir de demà en els preparatius de l'edició de l'any que ve.
El regidor de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Reus, Joaquim Sorio, ha agraït a totes les persones que han fet possible aquesta edició de Trapezi la seva dedicació i esforç i ha subratllat la voluntat i compromís de l'Ajuntament amb el festival. 
Per la seva part, el director artístic de Trapezi, Jordi Gaspar, ha destacat la fidelitat del públic i la ciutadania a la cita de Trapezi, i ha remarcat el fet que els diferents espectacles han gaudit d'una gran acollida per part del públic. En especial ha comentat el fet que les platees del Teatre Fortuny i el Teatre Bartrina han gaudit d'una molt bona presència de públic en les funcions de dissabte, així com les sessions golfes de La Palma i els espectacles de places i carrers. Pel que fa a contactes entre programadors i companyies, Gaspar ha explicat que en els pròxims mesos es podran concretar els fruits d'aquestes primeres trobades. Amb vista a l'edició 2014 de Trapezi, el director artístic ha anunciat la seva voluntat de reforçar l'oferta infantil i també les propostes amb un enfoc "atrevit i que facin pensar i reflexionar a l'espectador".
El director dels serveis territorials de Cultura, Jordi Agràs, ha expressat la satisfacció del Govern de la Generalitat pel bon desenvolupament de la fira i ha incidit en la necessitat d'optimitzar els recursos econòmics i el balanç pressupostari de l'esdeveniment. El responsable del Departament de Cultura ha reiterat el compromís del Govern amb el festival Trapezi.