5.22.2013

El pallasso Albert Vinyes torna a Valls amb la seva 'troupe'La programació estable de circ a Valls, única a la província, acabarà el proper dia 9 de juny
L'espectacle previst per aquest diumenge, 'Convictus' de Cia. Passabarret, es postposa fins al 2 de juny. És per aixó que hi ha hagut canvis de darrera hora en la programació prevista i finalment serà el pallasso Albert Vinyes qui actuarà a la carpa de circ ubicada als jardins de Casa Fèlix de Valls aquest proper dia 26 de maig. Vinyes és un vell conegut de la ciutat. Ja ha participat a la passada programació estable del 2012 i també ha exercit de presentador i pallasso als 'Vespres de Circ' de Valls, de la Festa Major de Sant Joan. Arriba amb el seu nou espectacle 'Circ Troupe', en el que encarna a un tècnic d'escenari que ha d'afrontar tot solet una hora d'espectale perquè la companyia prevista no pot arribar a temps.
Albert Vinyes és un dels pallassos catalans que han format companyia pròpia. Després de passar per companyies com Gog i Magog, Clownfish, La Fools Militia de Jango Edwards o Kamchatka, es presenta tot sol amb espectacles de clown com el que presentarà aquest proper diumenge e Valls, 'Circ Troupe'. Elements de màgia, pantomima i humor absurd configuren una proposta ideal per a tots els públics, amb jocs i accions participatives. Albert Vinyes esperarà a peu d'escenari la arribada d'un col·lectiu artístic que no arriba mai, i ell tot sol haurà de fer tots els números, exercint tant d'artista com de presentador. Un espectacle molt divertit.