5.28.2013

El proper divendres 31 de maig Festa del Circ Social


Benvolgut/ Benvolguda

Aquest curs 2012-2013 l’Ateneu Popular 9 Barris ha desenvolupat diferents projectes de circ social. Des del mes d’octubre del 2012 fins al juny del 2013 més de 500  nens d’edats compreses entre els 7 i 18 anys han pogut conèixer i treballar diferents tècniques de circ a les sessions setmanals que s’han programat a les instal·lacions de l’Ateneu Popular 9 Barris.

  1. El projecte de “Tallers de Circ en el temps de lleure” conjuntament amb el Casals Infantil de Roquetes, Canyelles, Trinitat Nova i Verdun.
  2. El projecte “Fem Salut a través del circ” dirigit a adolescents i en  coordinació amb la Taula de Franja la qual reuneix als diferents agents educatius del territori com els educadors de carrer, Plans Comunitaris, Instituts, o els Casals de Joves. Ha tingut el suport del Districte de Nou Barris, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Agència de la Salut Pública de Barcelona.
  3. El projecte “Amics i Circ” al barri de Baró de Viver, amb l’AFEV i l’equip de treball comunitari del barri amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona i l’Agència de la  Salut Pública de Barcelona.

El proper divendres 31 de maig a partir de les 17:00 hores voldríem convidar-te a la Plaça del Parking del barri de Roquetes a la sessió de cloenda d’aquests projectes amb tot un seguit d’activitats amb els infants que han participat durant tot l’any. El programa d’activitats que és gratuït serà:

A les 17:00 hores: Taller de Circ Obert 
A les 18:00 hores: Espectacle de circ, hip-hop i break-dance a càrrec dels alumnes.

Podeu veure una mostra de l’espectacle del curs passat al següent enllaç: http://youtu.be/Wc36xfgwN9I

A banda de per donar a conèixer una activitat creativa i estimulant com és la del circ, aquests projectes han servit per desenvolupar aspectes com el treball en equip, el desenvolupament psicomotriu, la disciplina i capacitat de superació personal, etc. També per treballar qüestions relacionades amb la promoció de les relacions socials i comunitàries o la promoció dels serveis i projectes que treballen en el territori.


Rep una cordial salutació Formació i Circ Social - Ateneu Popular 9Barris
c/Portlligat 11-15, 08042 - Barcelona
Tèlf: 0034 + 933 509 475- Fax: 0034+  933 503 000