5.10.2013

L’APCC es reuneix amb Catalunya Ràdio per impulsar la presència del circ a la ràdio pública

APCC

L’APCC es reuneix amb Catalunya Ràdio per impulsar la presència del circ a la ràdio pública

S'ha fet una primera presentació del sector i s'han concertat noves trobades per facilitar la comunicació entre el sector i els programes i informatius
Aquest matí l’APCC s’ha reunit amb el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, el cap de programes Jordi Català i el cap de cultura, Xavier Montagut, per tal d’augmentar la presència del circ a Catalunya Ràdio. La reunió s’emmarca en el II Pla Integral, en concret, en la línia d’apropar el circ a la ciutadania i potenciar la creació de nous públics incidint en la presència del circ a través d’acords o convenis amb els mitjans de comunicació per donar difusió a l’oferta actual o als continguts específics de circ.

La reunió ha servit per fer una primera presentació de la realitat del sector i concertar noves trobades per donar a conèixer amb més profunditat el circ català i establir camins que facilitin la comunicació entre el sector i els programes i informatius de la ràdio pública catalana. Segons el darrer Estudi General de Mitjans Catalunya Ràdio és l'emissora que més creix i té 452.000 oients diaris.
 

Enllaços relacionats