5.10.2013

REUS ES NOTICIA S’inicia la preinscripció de l’oferta educativa postobligatòria, amb el batxillerat de les Arts del circ i del gest com a novetat


S’inicia la preinscripció de l’oferta educativa postobligatòria, amb el batxillerat de les Arts del circ i del gest com a novetat

El procés de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris, del curs 2013-2014, s’inicia el 13 de maig, amb l’obertura del termini de presentació de sol·licituds per a batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, i finalitza el 24 de maig. El termini de presentació de sol·licituds per als cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny serà del 27 de maig al 7 de juny.
L’oferta educativa del nou curs, fruit del treball conjunt i la coresponsabilitat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, ve marcada per l’adaptació al mercat laboral, una vocació territorial i la voluntat d’ampliar i diversificar l’oferta dels centres educatius.
Novetats
L’oferta del curs 2013-14 
  • Batxillerat de les arts del circ i del gest: L’Institut Gabriel Ferrater i Soler posa en marxa el curs 2013-2014 el nou Batxillerat de les arts del circ i del gest, que s’emmarca en el batxillerat en la modalitat de les arts–via arts escèniques. Aquests estudis neixen vinculats als dos festivals d’arts escèniques, el Trapezi i el Cos, que gaudeixen de fort arrelament a la ciutat. Es proposa una experiència acadèmica capaç de formar i sensibilitzar els estudiants interessats a gaudir d’un primer contacte amb el món del circ des del rigor, a la vegada que es proposa un programa amè i innovador dins l’àmbit dels estudis de les arts escèniques a Catalunya. Els continguts combinen l’aprenentatge de les tècniques amb el desenvolupament d’habilitats físiques i creatives pròpies de les disciplines circenses.