Passa al contingut principal

Andorra Circ de Solei i el negocis 2,5 millons Euros quins Collons , Mascarell desperta


PROMOCIÓ TURÍSTICA

Paquets de nit d’hotel i circ per a dues persones a partir de 100 euros

El ‘pack’ més econòmic que oferiran els hotelers inclourà habitació doble a mitja pensió i dos seients per a l’espectacle
Mitja: 2.5/10 (13 vots)   Galeria Fotos
Gerard del Castillo Andorra la Vella 29/05/2013

Els turistes que vinguin a Andor­ra atrets per l’espectacle del Cirque du Soleil i vulguin gaudir  d’Scalada asseguts hauran de pagar com a mínim cent euros per un pack que inclourà allotjament en una habitació doble, dues entrades de seient i l’esmorzar.
Així ho va avançar a COPE Andorra-AD Ràdio el portaveu de la Unió Hotelera (UHA), Oscar Julian, que va matisar que el preu del paquet dependrà del tipus d’allotjament. “Hi haurà hotels que sortiran a un preu mínim de cent euros i altres a 220, però no serviria de res posar un preu de 250 euros de sortida que seria molt difícil de comercialitzar.”
    Cal recordar que de les 50.000 entrades disponibles per assistir a un dels deu espectacles, 15.000 són de pagament. La major part d’aquestes (12.330) ja estan compromeses i han estat ofertes a hotelers, comerciants, operadors turístics russos (aquests en tindran 1.900 i encara les han de confirmar) i agències de viatges del país. Els hotelers les han comprat a 8 euros l’entrada, i la resta, a 12. D’aquests tiquets, 9.180 estan garantits (no es podran tornar si no es venen) i 3.150 es podrien posar en mans del públic en general si no tenen sortida. 
    Quant a la resta de les de pagament, 1.500 més es posaran a la venda al públic en general a un preu de 15 euros per entrada a partir de dilluns vinent, 600 seran per als patrocinadors i 1.500 per a accions de promoció.

UN 64% DE PRERESERVES
Aquestes dades les va avançar ahir el ministre de Turisme, Francesc Camp, en la compareixença posterior a la reunió del consell de ministres, en què va estar acompanyat del portaveu del Govern, Jordi Cinca. A dia d’avui, i amb el procés de prereserves d’entrades gratuïtes aturat fins dilluns, un 64% de la totalitat dels tiquets (tant gratuïts com de pagaments) disponibles per veure les representacions del Cirque du Soleil estan adjudicats. “Veient el bon ritme de prereserves podem dir que Andorra Turisme confia d’arribar al ple en totes les representacions”, va dir Camp.
    En total, s’han prereservat en dues setmanes 19.771 entrades gratuïtes i dilluns vinent s’obrirà un nou termini per optar a les que queden fins arribar a les 35.000 que s’ofereixen. D’aquestes, 11.000 es repartiran entre els residents (fins ara s’han distribuït 5.000 prereserves entre les persones que viuen al país) i 25.000  entre els visitants, que ja han prereservat un total de  14.711 entrades. 
    Cal destacar que pràcticament la totalitat de les entrades que s’havien posat a disposició del públic per a dissabtes i divendres s’han exhaurit. Amb el nou pack de tiquets –seran 13.400 noves entrades de peu– hi haurà disponibilitat d’entrades per als deu espectacles. Perquè això fos possible, el Govern va decidir aturar dilluns el procediment de prereserves. “De no haver-ho fet ens hauríem arriscat a quedar-nos sense entrades abans que s’iniciés la campanya de comunicació”, va assenyalar Camp. 
    Un nombre d’entrades destinades als andorrans que des del Govern es considera “important” però suficient per complir amb l’objectiu de la iniciativa. “No hem de perdre de vista que amb una inversió de 2,5 milions d’euros el que es pretén és portar turistes i que pernoctin al país”, va assenyalar el ministre Jordi Cinca, insistint que “l’eix central i únic d’aquesta campanya és que vinguin turistes, promocionar la marca Andorra i que aquesta marca es relacioni amb una de les de més prestigi internacional com és Cirque du Soleil”. El portaveu va reconèixer que si la cita té èxit “tant de bo” hi hagi molta gent que tingui “la petita frustració” de no tenir entrada.
    Tot i aquest alt nombre de prereserves, des d’Andorra Turisme es recorda que caldrà esperar que els usuaris les confirmin  dies abans de l’espectacle per garantir la màxima fiabilitat. En ser entrades gratuïtes pot ser que gent que les hagi reservat finalment no vingui al país. En funció del resultat de les primeres funcions, el Govern podria prendre mesures en les següents representacions”.

LA XIFRA: 5.
Entrades. És el nombre de tiquets per persona que es poden reservar per veure de manera gratuïta l’espectacle ‘Scalada’ que el Cirque du Soleil oferirà els dimarts, divendres i dissabtes del 13 de juliol fins al 3 d’agost. Fins ara, la majoria de les entrades s’han reservat per a més d’una persona, destacant les parelles i els grups de tres persones.

Comentaris

Anònim ha dit…
Es carregan el Festival de Pallasses, hi li donen 2,5 mil·lions d'euros al Cirque du Soleil.

Com deias... te collons!
prof karoli ha dit…
i mes collons te tirar 2.5millons per fe vindre turistas
i nosaltres sense pressupostos 2013 i retellan cultura

Entrades populars d'aquest blog

Traces al Mercat de les Flors

Ahir al Mercat s´hi respirava un aire diferent, abans de començar ja s´hi notava alegria, la gent hi anava per a veure circ. Traces es una proposta de la Cia Les sept doights de la main, ( per explicar-ho millor, els de Les sept doights de la main van agafar cinc joves recent sortits de l´escola de Montreal per a muntar un espectacle). Una proposta molt coreografiada amb petits esquitxos de text, que revelen una mica la personalitat de cada un i deixen florir les seves virtuts en un ritme i una energia molt potents. Amb 25 anys mes o menys semblen criatures jugant amunt hi avall, amb tot el que troben, una cosa després de l`altra oferint a vegades petites estones una mica lentes, al costat d´unes del tot trepidants. La majoria d´ells, provenen d´una escola de circ de Sant Francisco on hi ha un professor originari de Xina. I els moments d´acrobàcia, son els que realment sobresurten i et queden al cap: Mortal amb pirueta d´un dels germans Cruz, en torre a sobre del altre ( clau d´un m

Mirando a YUkali al CAixa Forum

Aquest dissabte a les 21 hores Mirando A Yukali a l'Auditori del Caixaforum. es veu que han retallat un munt tota la programació cultural, la cultura és una de les principals formes que es veuen amenaçades per la crisis econòmica, quan nosaltres no hem pogut fer cap tipus d'especulació i intentem viure al marge de tot capitalisme liberal brusc i assassí. però bé que necessitem treballar!! els bancs per tal de blanquejar diners inverteixen amb art però ara que no en tenen ni dels bancs podrem viure.... és tot un rollo!!! ens pensàvem que tot baixaria i que per fi la crisis posaria un altre cop el món , la gasolina els habitatges més assequibles, però qui acaba pagant els errors dels avariciosos son els més febles i no sé si ells hi paguen gaire!! bé jo no hi entenc però m'han demanat que s'ha de omplir la sala si no segurament ja no es faran més coses de aquestes de circ al caixa forum, com si ara nosaltres haguéssim de fer la promoció! doncs aquí estic, convidant-vos a

7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre

VII "Malabaria" Herrera de Pga. 7-9 Octubre Notapor aitortxuherrera » Dom Sep 04, 2011 11:36 am 7º ENCUENTRO DE MALABARISTAS MALABARIA 7, 8 y 9 octubre 2011 Herrera de Pisuerga (PALENCIA) VIERNES 7 19:00. Recepción de participantes e inscripciones. Lugar. Centro Juvenil. CONTACTO: encuentromalabaria@hotmail.com JAIME - 661921226 disponible a partir de las 22:00 Precio del encuentro es de 13€ en la preinscripción (antes del día 7 de octubre) y de 15 € en el encuentro. Incluye: camiseta, chapa, identificaciones, desayuno sabado y domingo, comida del sábado y domingo, alojamiento, talleres, acceso a las instalaciones y alguna sorpresa. POR RAZONES DE SEGURIDAD E HIGIENE NO SE ADMITEN ANIMALES EN TODAS LAS INSTALACIONES DEL ENCUENTRO Ingresar la preinscripción en Caixa – 2100 6080 54 0200015462 En concepto. Malabaria 2011, NOMBRE APELLIDOS y traed el recibo del pago al encuentro. OS ESPERAMOS ¡HASTA LA VISTA MALABARISTAS! ATENCION: puedes colaborar con el Malabaria comprando pape