6.18.2013

APCC Ja tenim la programació de la nova Acció Solidària del 28 i 29 de juny


Ja tenim la programació de la nova Acció Solidària del 28 i 29 de juny


Cabaret, tallers infantils i un espectacle familiar composen la proposta
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i La Central del Circorganitzen divendres 28 de juny i dissabte 29 de juny a La Central del Circ, ubicada al Parc del Fòrum, un cap de setmana de circ per recaptar fons amb l’objectiu de mantenir les seves activitats i projectes en el marc de davallada d’aportacions de les administracions públiques. La jornada porta per títol UP! Units pel Circ.
Aquesta acció, en la qual 50 professionals del sector treballaran de forma voluntària, serà també una bona ocasió per donar a conèixer al públic la vitalitat i creativitat del circ català com una disciplina fonamental de les arts escèniques del país.
Divendres 28 de juny
21h Cabaret de circ amb les companyies Morosof i Los Santos.
Companyia Morosof 
Formada per Rafael Moraes i Blancaluz Capella el 2006, guanyen amb la seva primera creació, “Prochain”, el premi Jeunes Talents Cirque 2006.
Han treballat també amb la Compagnie HVDZ i Zimmerman & Deperrot. Amb “2 & 1/2” s'emporten la medalla de bronze en el "29ème. Festival Mondial du Cirque de Demain ". El 2011 estrenen la seva obra Eppur si muove, espectacle on aprofundeixen sobre el concepte de l'acrobàcia aèria acoblada a l'escenografia.
Los Santos
Los Santos neixen a Barcelona el 2009 arran de la trobada d’Eleazar Fanjul i Claudio Inferno. A partir dels objectes, les característiques i les relacions dels dos personatges desenvolupen un llenguatge especial i propi.
L'espectacle està dirigit per Karl Stets  i és una idea de Los Santos.
El Cabaret estarà presentat per Jorge Albuerne.
En acabar hi haurà servei de bar, sopar, dj i exhibició de brekdance.
L’entrada a l’espectacle té un preu de 8 euros.
Dissabte 29 de juny
17:00h Tallers infantils de circ
Els infants a partir de 5 anys podran familiaritzar-se amb les diferents tècniques de circ (malabars, equilibris, acrobàcies…) gràcies a professionals formadors que exerceixen la seva tasca en diferents escoles i tallers d’arreu de Catalunya. El taller té una durada de 1hora i mitja i un preu de 6 euros.

19:00h Espectacle familiar Cia. ES « In »
“In” narra la curiosa anècdota d’un home que per equivocació surt a escena d’una manera que no esperava. Sense preguntar massa sobre el per què s’adaptarà a la nova situació. “In” és un espectacle d’estètica contemporània que juga constantment amb els conceptes dins i fora que agrada i diverteix a grans i petits. Una creació que manté una gran complicitat amb el públic que va in creixendo al llarg de l’espectacle.
Dirigit i interpretat pel malabarista Emiliano Sánchez Alessi.
L’entrada a l’espectacle té un preu de 8 euros pels adults i 6 euros pels infants fins a 12 anys.
Des de les 16.30h hi haurà servei de bar, berenar i concurs de pastissos.
Reserves pels tallers i els espectacles a
activitats@lacentraldecirc.cat / 93 356 08 90 / Míriam Alagarda