6.11.2013

Col·lectiu Senseportes d'Argentona • El Festival Senseportes d'Argentona celebrarà la seva 2a. edició el proper diumenge 15 de setembre. Enguany proposa un "Festival d'Arts Escèniques al Carrer i altres Llocs Extraordinaris". La convocatòria estarà oberta fins el 15 de juliol a les companyies que vulguin participar. La podeu veure al pdf adjunt, o bé a través de la nostra pàgina web. Una abraçada a tothom!
  Persona de contacte: Xavier Amatller "Notxa"
  Telèfon de contacte: 670234522

  Festival Senseportes
  II Festival d’Arts Escèniques a llocs extraordinaris
  La 2a. edició del Festival Senseportes proposa un Festival d’arts escèniques a llocs insòlits o inusuals. Obrim els espais que durant tot l’any estan tancats o destinats a altres usos per a convertir-los en espais de representació d’arts escèniques. Aquests llocs inusuals inclouen, a més del carrer, qualsevol espai susceptible d’acollir com a mínim un actor/actriu i una persona de públic: una habitació d’un pis, un cotxe, un balcó, armari, nevera, terrat, façana d’un edifici, parades del mercat, aparador de botiga, jardí privat o públic, vestíbul, escala de veïns, ciberespai, etc.
  El Festival Senseportes proposa, durant el tercer cap de setmana del mes de setembre, un espai obert on les companyies d’arts escèniques, que presentin les seves propostes al carrer o altres llocs insòlits, puguin venir a presentar-les en un espai urbà de la Vila d’Argentona. Enguany es desenvoluparà el diumenge 15 de setembre.
  El Col·lectiu Senseportes, organitzador del Festival, som conscients de que un nou Festival s’ha de fer des de la voluntat d’omplir un buit i aportar alguna cosa que els altres esdeveniments no aporten encara, que tingui un format diferent inexistent al mapa cultural català i que tingui en compte, a més, les circumstàncies actuals de crisi econòmica.
  El Festival atorgarà uns premis amb una dotació econòmica i assumirà les despeses que les companyies tinguin com a resultat de la seva participació al Festival. A més, les companyies podran establir un sistema de taquilla inversa on el púbic paga a la sortida o, per a les actuacions al carrer, passar la gorra a l’acabament de l’espectacle. El premis seran els següents:
  Premi Clau Mestra (Premi del públic). 1.500,00 € Premi Pom d’Or (Premi del jurat). 1.000,00 € Premi Frontissa d’Argent (2n. premi del jurat). 500,00 €
  Els interessats a participar podeu enviar les vostres propostes a:
  senseportes@gmail.com
  tot adjuntant:  Cv de la cia. o artista  Dossier de l'espectacle que inclogui fitxa tècnica, especificant què aporta
  la cia. i què ha d'assumir l'organització.  Fotografies en bona qualitat, si és possible un mida mínima de 15 x 10
  cm a 300 píxels de resolució.  Enllaç a un vídeo de l'espectacle (si el teniu)  Telèfon fixe i mòbil + nom i cognoms de la persona de contacte.  Pàgina web (si la teniu)
  o bé podeu visitar la nostra pàgina web: http://www.senseportes.com