6.05.2013

LA CENTRAL DEL CIRC INFORMAPARTICIPA A LES FIRES!
La Central et necessita!
El proper diumenge 9 de juny se celebra la Fira d’Arts Escèniques del Fort Pienc i La Central hi serà present amb una parada on es presentarà l’equipament.
Necessitem persones que ens ajudin a atendre el públic a l’estand i a fer el muntatge i desmuntatge del mateix per portar la parada durant tot el dia i poder així donar a conèixer a més gent el projecte de La Central del Circ. T’apuntes?

A més a més, artistes que formen part del proper En Ebullició, Florinda Flürst, faran una petita mostra in situ.
I si no pots participar en aquesta ocasió, no passa res, pots fer-ho el dia 15 de juny que estarem a la fira d’Entitats del Besòs. I així podrem fer mostra i explicació de l’Acció Solidària del 28 i 29 de juny a La Central del Circ!
Per participar aviseu a la Míriam activitats@lacentraldelcirc.cat.
El dijous 6 de juny, a les 17h, La Central del Circ us proposa un petit tast dels processos de treball i creació dels usuaris i companys.

En construcció és un espai de mostra informal de números de curta durada, creats i assajats a La Central del Circ, per poder compartir, provar i experimentar amb els companys i reflexionar sobre el treball fet. Té lloc el primer dijous de cada mes i constitueix una pista escènica informal per a compartir amb altres professionals i usuaris de l’equipament.
Us recordem que si voleu participar-hi, heu de parlar amb la Míriam.


Divendres 14 de juny a les 21h, La Central del Circ acull En Ebullició, la mostra de companyies residents de La Central del Circ que va ja per la seva cinquena edició. Peces curtes i espectacles en procés de creació, números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic. En aquest cas, les protagonistes seran les dones qui faran, en paraules de la directora artística, Ingrid Esperanza Berman “del circo nuestra casa y del cuerpo nuestra herramienta de creación”.  Direcció artística: Ingrid Berman i Ayelén Cantini, Asvin López
(perxa xinesa), Elena Zanzu (trapezi volant), Maria Villate (contorsió i dansa), Florinda Flürst (roda cyr), Mari Paz Arango (trapezi volant), Irene Estradé (corda llisa) i Alexandre Guitart
 (música)
Entrada: 8€ normal 6€ reduïda  (per a menors de 14 anys, per les persones sòcies de l’APCC, i usuaris i usuàries de La Central del Circ. Entrades a la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle
Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic aactivitats@lacentraldelcirc.catAforament limitat!Toulouse en Piste, dissabte 8 de juny

Toulouse en piste, el gran cercavila circense, celebra la seva 5ª edició. Enguany hi participaran artistes professionals i amateurs dels projectes de creació comunitària de La Central del Circ, La Grainerie i l’Espace Catastrophe. Es tracta doncs d’una veritable creació intercultural europea, un diàleg entre llengues, llengua de signes i… circ!
La companyia TT, que ha dut a terme el projecte de creació comunitària Memòries l’any passat, hi serà. L’acció és diu Vol au vent  i  comptarà amb un carro i un flashmob.

Si esteu per Toulouse aquests dies i voleu participar, hi ha un assaig a la Grainerie el dimecres 5 de juny. Per aprendre la coreografia, feu click aquí: http://vimeo.com/66633258).


Les sales de creació de La Central funcionen a ple rendiment amb companyies creant en règim de lloguer o de residència.Aquest mes de maig, hem tingut aquí la companyia La Mula, un dels projectes que rep el suport de Camins de Creació, programa de coproduccions del projecte transfronterer Pirineus de Circ. Degut a un accident que va sofrir una de les artistes de la companyia, no podran presentar cap assaig obert. Desitgem que aquesta lesió es curi aviat i que la companyia pugui seguir amb el seu procés!D’altra banda, Atempo Circ, companyia seleccionada arran de la convocatòria conjunta amb Escena Poblenou, ha iniciat el procés de creació de la seva peça que s’estrenarà a l’octubre.
Gràcies Ley i Neus
La setmana passada us vàrem fer arribar un comunicat on s’explicaven les mesures que La Central del Circ s’ha vist obligada a emprendre per la indefinició de les subvencions 
de la Generalitat d’enguany.
Part d’aquestes mesures, contemplaven l’acomiadament de bona part de l’equip de gestió i la reducció horària de l’altra part. Aquesta és la raó per la qual, el 31 de maig, va ser l’últim dia del Leandro Mendoza (El Ley) com a director artístic de La Central i ja abans, també la Neus Masferrer, havia plegat com a responsable de comunicació i premsa pel mateix motiu.
A tots dos, moltes gràcies per tota la feina feta, per l’esforç i la passió que heu posat en aquest projecte i molta sort! Esperem tenir-vos per aquí de nou ben aviat!

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90
comunicacio@lacentraldelcirc.cat / www.lacentraldelcirc.cat