6.10.2013

PARTICIPA Plataforma El circ és cultura. Lluitem pel circ.


Plataforma El circ és cultura. Lluitem pel circ.


dimecres 12 de juny a les 10h a l’Arts Santa Monica hi ha convocada la reunió per constituir la Plataforma El circ és cultura. Lluitem pel circ.

ASSUMPTE:  Nova Plataforma El circ és cultura. Lluitem pel circ

PER QUÈ UNA NOVA PLATAFORMA
El circ viu un excel•lent moment creatiu que s’està  veient durament afectat per l’actual context de crisi econòmica. Per aquest motiu diferents persones i entitats*  volen impulsar la creació de la Plataforma El circ és cultura. Lluitem pel circ  per fer visible el sector del circ i exigir  polítiques reals que posin fre a l’afebliment i a la desaparició de companyies, circs en vela, espais de formació, creació, producció,  difusió i exhibició.

QUÈ VOL FER LA PLATAFORMA
La Plataforma vol impulsar la redacció i difusó d’un manifest i d’un informe que reculli els principals problemes que viu el circ així com una acció o diverses accions públiques.

QUAN ES CONSTITUIRÀ LA PLATAFORMA?
La reunió per a la constitució d’aquesta plataforma tindrà lloc el dimecres 12 de juny a a les 10h a la Sala d’Actes de l’Arts Santa Monica (La Rambla, 7).  

QUIN PAPER HI HA DE TENIR L’APCC?
La Junta de l’APCC creu important ser-hi i participar-hi activament però ens agradaria comptar amb l’aprovació dels socis. Us agraïrem que ens feu arribar la vostra opinió abans de dimarts 11 de juny per tal que la Junta valori les opinions rebudes.

I JO, COM HI PARTICIPO?
En cas que estigueu interesats en formar part de la Plataforma i en la redaccio de l’informe, cliqueu en aquest senzillformulari on line

I si voleu assistir a la reunió del 12 de juny, podeu confirmar l’assistència fent clic aquí

Salut i circ!