6.12.2013

Tercera Gala de circ al Teatre Kursaal


La tercera Gala de Circ al teatre Kursaal i Clic!, el darrer espectacle de Jordi del Río, al Conservatori, completen el cartell de la programació teatral de Festa Major de Manresa que ha preparat El Galliner i que encapçalen les cinc funcions del musical La família irreal. Les entrades per a aquests dos espectacles es posen a la venda avui, a partir de les 6 de la tarda, al preu de 7 euros.
L'associació de circ La Crica proposa una gala amb més d'una quinzena d'artistes de les companyies catalanes més destacades. El xou es farà el dijous 29 d'agost (20.30 h) a la Sala Gran del Kursaal i hi participaran Marc Fonts, de Teatre Mòbil, que serà el presentador, la banda The Rat Penats i artistes de diverses disciplines: Ramiro Vergaz (malabars), Eva Expósito (xarxa aèria), Marta Torrents i Pau Portabella (equilibris de mà a mà), Manel Rosés (verticals), Guillermo Aranzana (roda cyr) i Blancaluz Capella i Rafael Moraes (quadrant coreà). 
D'altra banda, el divendres 30 d'agost (18.30 h) al teatre Conservatori es podrà veure Clic!, el darrer espectacle del manresà Jordi del Río. És una proposta d'humor per a tots els públics, que ofereix un joc constant amb l'espectador amanit amb una acurada banda s