6.26.2013

Viu la fresca del Circ a Copons


Sortegem 2 entrades per a participar d'aquesta activitat de Tot Circ

'Viu la fresca del circ' a Copons


SOCIETAT DIMARTS, 25 JUNY 2013. 03.00HUn any més Tot Circ organitza al seu circ estable a les feixes l'activitat 'Viu la Fresca del Circ', amb una programació que combina un taller de circ, un espectacle dins de la carpa, i sopar a l'aire lliure. Anoiadiari i Tot Circ sortegem dues entrades per a participar en l'activitat del proper 6de juliol

Els vespres dels dissabtes d'estiu podran passar-se a la fresca tot gaudint del circ al Circ de les Feixes de Copons. Tot Circ ha preparat una programació d'espectacles de circ precedides per un taler de circ per a tota la família i ofereix a tots els visitants la possibilitat de quedar-se a sopar  i fins i tot a dormir

L'estructura de 'Viu la Fesca al Circ' és la següent. A les 7 de la tarda s'inicia un taller per a tota la família, on es podran provar diferents tècniques de circ, a les 8 s'iniciarà dins de la carpa de Tot Circ un dels set espectacles que s'han programat, i a la sortida els assistents podran quedar-se a sopar a la zona de pícnic, amb el menjar que s'hagin portat ells mateixos o a la terrassa del Bar La Vagoneta situada a les mateixes instal·lacions fent una prèvia reserva. A més totes aquelles famílies que ho sesitgin podran muntar la seva tenda a la zona de càmping habilitada per a poder passar-hi la nit.

El preu de les entrades és de 5 euros per persona, a partir de 3 anys i hi ha un abonament de 12 euros per la compra de 3 entrades. Per a poder gaudir de la zona de càmping el preu és de 10 euros per tenda.

Pel que fa als 7 espectacles programats, cal dir que totes les companyies convidades són molt conegudes dins del panorama dels espectacles per a tots els públics. 


29 de juny: Cia Vol'E Temps de Granada (Circ) amb l'espectacle 'Del otro lado'
6 de juliol: Cia La Bleda (pallassa) amb l'espectacle 'Una paradeta particular'
13 de juliol: Cia Teia Moner (Titelles) amb l'espectacle 'Receptari'
20 de juliol: Cia Príncep Titolau (titelles) amb l'espectacle 'Cavallet de cartró'
27 de juliol:  Cia Karoli Professor (Circ) amb l'espectacle 'L'home Roda'
3 d'agost: Cia Mag Sergi Buka (màgia) amb l'espectacle 'L'impossibilista'
10 d'agost: Cia Cirquet Confetti (Circ) amb l'espectacle 'Musicirc'


Des de Tot Circ es destaca l'espectacle 'Del otro lado' de la companyia granadina Vol'E Temps, on hi participa Albert Moncunill, igualadí que va tenir els seus inicis en el món del circ al Circ de les Feixes de Copons, que va marxar a estudiar a l'escola de Circ de Granada i que va muntar la seva pròpia companyia.

Per participar del sorteig de dues entrades per la funció del 6 de juliol 'Una paradeta particular' cal fer-se subscriptor del butlletí de Tot Circ, o del butlletí d'Anoiadiari.