7.05.2013

24è Festival Al Carrer de Viladecans, aquest cap de setmanaEl Festival arriba a la seva vint-i-quatrena edició

El Festival Al Carrer de Viladecans se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol

Les Commando Percu (França), Mr. Pejo’s Wandering Dolls (Rússia) o La Industrial Teatrera, destaquen en una variada programació.

El XXIVè Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans Al Carrer ja està a punt. La gran cita anual de la ciutat amb les arts de carrer se celebrarà els propers dies 5, 6 i 7 de juliol de 2013, amb una selecció de propostes de 35 companyies que oferiran aproximadament 40 espectacles de teatre, animació, dansa, pirotècnia, circ o intervencions artístiques interactives, en una gran festa de benvinguda a l’estiu als carrers i places de Viladecans. A més, l’edició d’enguany comptarà amb una jornada dirigida als professionals, amb l’objectiu d’obrir encara més el festival al sector de les arts escèniques de carrer.
Com ja és habitual, el públic podrà gaudir d’una variada oferta artística, on hi destaquen companyies com els francesos Les Commando Percu, amb la seva barreja de percussió i foc, el teatre amb màscares de Mr. Pejo’s Wandering Dolls (Rússia), la dansa de Brodas Bros. o Sol Picó Cia. de dansa, o el llenguatge visual i poètic de La Industrial Teatrera.
A més, el festival comptarà amb una jornada de treball el divendres 5 de juliol, on tant companyies com programadors podran debatre i posar en comú criteris i idees relacionats amb aspectes de gestió del sector de les arts de carrer. Dintre d’aquesta jornada professional, les companyies participants en
la programació del Festival Al Carrer de Viladecans podran mostrar les seves propostes artístiques als professionals acreditats, convertint el festival en un gran aparador pel sector.
CARTELL 'AL CARRER' - Viladecan 2013