7.20.2013

Circ a les golfeseducaciotransformadora

L'educació com a eina de transformació social. El blog de l'Antonio Alcántara

Circ a les golfes

Fa anys que els conec i admiro. Són aquell grupet de persones que per separat i alhora en conjunt tenen unes personalitats variopintes i divertides. El Marcel, l’Skate i en David.
Són artistes i professors de circ que han fet evolucionar l’àmbit dels tallers de circ amb una nova proposta imaginativa per ensenyar  i aprendre circ.
Són… “Els Herrerita”
Herrerita_circ_golfes
Així ho descriuen ells “Quan érem petits i anàvem a casa dels avis aprofitàvem aquell moment que els grans es distreien parlant de les seves coses per enfilar-nos a les golfes i descobrir amb ulls d’infant que en aquell petit racó de la casa hi cabia tot un univers de sensacions. Allí entre maletes,baguls,trastos i tota mena d’andròmines que s’hi amuntegaven vam descobrir amb emoció una col•lecció d’objectes de circ que deixaven en evidència quin havia estat l’ofici dels avis. Aquesta va ser la nostra porta d’entrada al món del circ. I va ser així que tot jugant vam anar aprenent les diferent tècniques de circ que ara us presentem en aquest taller. Hem pensat que podria ser una bona idea reproduir aquella estança tant màgica i suggerent i posar-la al vostre abast per a què la gaudiu mentre apreneu a fer girar el plat, a fer malabars, a pujar al monocicle, al trapezi o a caminar per fil…